Undersökning: Här är billigaste matkassen på nätet

Att handla sin mat på nätet blir alltmer populärt.
Inte nog med att man slipper gå till butiken, plocka sina varor själv och sedan kånka hem kassarna – man kan dessutom spara pengar.
Nu visar en ny undersökning från TT vilka som är billigast – ett ställe där man, utöver att handla superbilligt, just nu kan få 150 kronor rabatt på sitt första köp.

Klicka här för att utnyttja välkomsterbjudandet – få 150 kronor rabatt. Använd koden BILLIGT.

Det är i en färsk undersökning från TT, där man jämför de största matbutikerna online, som man fastställer vilken matbutik som faktiskt är billigast på nätet. I testet har man jämfört de olika butikerna genom att plocka ihop 14 identiska varor.

Vilka som har lägst pris på matkassen? Coop.se.

Inte nog med att den svenska livsmedels-jätten är allra billigast i undersökningen – just nu erbjuder de 150 kronor rabatt till alla nya kunder.

Det är med andra ord guldläge att testa handla mat på nätet. Andreas från Nynäshamn har insett att fördelarna med att handla sin mat online är många:

– Jag kommer nog aldrig gå tillbaka till att handla i butik, att handla på nätet är så mycket smidigare. Jag slipper ta kollektivtrafiken till närmaste handelsområde och bära tunga kassar hem. Jag kan planera veckans måltider hemma i lugn och ro och får hem allt jag behöver, säger han.

Coop.se erbjuder dessutom färskvarugaranti. Det innebär att om varorna som man får hemlevererade inte är superfräscha så får man pengarna tillbaka.

Läs mer om undersökningen här. Vill man utnyttja Coops välkomsterbjudande kan man gå via den blå länken nedan.

ERBJUDANDE: Få 150 kronor på ditt första köp på Coop.se. Använd koden BILLIGT.

Advertisement

Nästa artikel