Skolstart: Så gör du vardagen enklare – handla mat på bara minuter

Sommarlovet lider mot sitt slut och snart vänder barnen tillbaka till skolan och vardagen.
Mat är en självklar del av vardagen – och för många kretsar veckans planering kring just det.
Här är tips på hur du kan göra det enklare – och dessutom spara pengar genom att utnyttja välkomsterbjudanden.

JUST NU: Få 150 kronor rabatt på Coop.se. Klicka här för att utnyttja erbjudandet – använd koden BILLIGT.

Efter en underbar sommar är det nu dags att rikta blickarna mot hösten, skola, arbete och vardagen så som vi minns den innan sommaren.

En stor del i hur vi svenskar formar vardagen är mat. Den styr och ställer veckan, där både planering, handling och tillagning räknas in. Men för de som ännu inte testat handla sin mat på nätet finns mycket att vinna – både i tid och pengar.

– Jag kommer nog aldrig gå tillbaka till att handla i butik, att handla på nätet är så mycket smidigare, säger Andreas Lillhannus, som handlar på Coop Online.

Billigare för många

Att handla sin mat på nätet kan vara ett väldigt kostnadseffektivt alternativ. Dels för de som inte har tillgång till en stormarknad – att utnyttja den digitala mathandeln innebär ofta att man får matvarujättarnas bästa priser. Den andra delen är välkomsterbjudanden man kan utnyttja. Just nu får man exempelvis 150 kronor rabatt på sitt första köp hos Coop.se.

Lägg därtill de spontaninköp som oftast görs när man vandrar genom butiken – eller barnens ändlösa tjat om godis så har man sparat ytterligare en slant!

Tidseffektiviteten

Men den allra största fördelen, priserna till trots, är att man kan spara så mycket tid. Att handla sin mat online innebär att man enkelt klickar i sina önskade varor, betalar – och sedan väljer vilken tid man vill att de knackar på dörren.

Med andra ord: välkomsterbjudande, marknadens bästa priser, smidigheten och tidsbesparingen – solklara anledningar till varför man bör testa att handla sin mat online.

Vill man utnyttja Coops välkomsterbjudande med 150 kronor rabatt kan man klicka på länken nedan för att komma direkt till erbjudandet. Använd sedan koden BILLIGT i kassan.

JUST NU: Få 150 kronor rabatt på Coop.se. Klicka här för att utnyttja erbjudandet.

Advertisement

Nästa artikel