Så undviker du jobbiga situationer i butiken – handla medan familjen gör annat

Att sköta matinhandlingen för hela familjen kan vara lättare sagt än gjort.
Men med ett enkelt knep kan man handla på bara minuter – medan resten av familjen gör annat.
Så här fort går det att handla sin mat online.

Få 150 kronor rabatt på Coop.se via den här länken. Använd kod: BILLIGT.

Den digitala mathandeln växer så det knakar – och har gjort det under det senaste året. Allt fler inser fördelarna med det enkla, och inte minst snabba, sättet att sköta hela familjens matinhandling.

I mataffären stöter man vanligtvis på flertalet barnfamiljer. Många står inför samma dilemma, att ta sig genom butiken med hungriga barn som har siktet inställt på allt annat än att handla mat.

Men för att undvika de jobbiga situationerna som kan uppstå i butiken kan man med fördel testa att handla sin mat på nätet. Faktum är att många som bara gör sitt första köp online inte känner för att gå tillbaka till den traditionella butiksinhandlingen.

Få 150 kronor rabatt på Coop.se via den här länken. Använd kod: BILLIGT.

– Jag kommer nog aldrig gå tillbaka till att handla i butik, att handla på nätet är så mycket smidigare, säger Andreas Lillhannus från Nynäshamn.

När man handlar på nätet får man en god översikt på veckans erbjudanden, kan enkelt söka sig fram till önskade varor och bara klicka dem raka vägen ned i varukorgen. Sedan får man dessutom maten levererad hela vägen hem till dörren på de flesta orter.

Coop.se erbjuder just nu fri frakt till alla nya kunder som känner för att testa den digitala mathandeln. Är man istället sugen på att köpa en färdig matkasse med förutbestämda recept erbjuder de 200 kronor rabatt. Via den blå länken nedan kommer man direkt till erbjudandet.

Få 150 kronor rabatt på Coop.se via den här länken. Använd kod: BILLIGT.

Advertisement

Nästa artikel