Lista: Här är matkassarna du kan välja – efter dina egna behov

Att handla färdigplockade matkassar med förutbestämda recept har blivit otroligt populärt sedan den första kassen lanserades för ett par år sedan.
Inte nog med att det förenklar vardagen för tusentals svenskar – det kan dessutom vara billigare.
Inte minst nu – när Coop.se erbjuder 200 kronor rabatt till alla kunder som för första gången handlar en av deras matkassar.

Här är deras specialanpassade matkassar – utformade för att passa svenskarnas olika behov.

Superpris! Få 200 kronor rabatt på Coops matkasse via den här länken.

Familjekassen

Som Coop själva skriver: ”kriterierna för ett Coop Matkasse-recept är tuffa: det ska gå snabbt att laga, det ska vara varierat och det ska ha potential att bli en riktig familjefavorit”.

Där tar Familjekassen sitt avstamp – recepten är framtagna för att specifikt passa familjer.

Med den här kassen slipper man som barnfamilj impulsköpen och barnens tjat om godis när man väl är i affären. Dessutom får man riktigt bra tips på nyttiga och näringsrika måltider för framtida middagar. Kassen innehåller 4 middagar för 2 eller 4 personer (det väljer man själv). Läs mer och se aktuell meny via den blå länken nedan.

Få 200 kronor rabatt på Familjekassen via den här länken. Använd kod MATKASSE i kassan.

Hälsokassen

Det är väl knappast någon som missat det stora hälsointresset som spridit sig bland svenskarna. Det handlar inte bara om att träna och röra på sig – utan även om att äta rätt. Med Hälsokassen från Coop låter man någon annan räkna kalorierna åt en – och kan istället luta sig tillbaka och njuta av den underbart goda maten (efter att den tillagats, såklart).

– Vi lever i en tid där hälsa och välmående är en självklar del i livet för många människor. Vi vill förenkla för dem och göra det möjligt att beställa ett hälsosamt alternativ. Hälsokassen är speciellt framtagen för den som vill lära sig hur man kan laga hälsosam mat snabbt och enkelt, säger Sara Bégner, chef för Coop provkök.

Få 200 kronor rabatt på Hälsokassen via den här länken. Använd kod MATKASSE i kassan.

Tredagarskassen

För den som inte önskar fyra middagar, utan nöjer sig med tre, är tredagarskassen ett perfekt alternativ. För endast 449 kronor har man tre middagar för fyra personer. När man dessutom kan utnyttja 200 kronor rabatt på sitt första köp är denna kasse ett hett alternativ – slutgiltigt pris blir 20,75 kronor per måltid!

Få 200 kronor rabatt på Tredagarskassen via den här länken. Använd kod MATKASSE i kassan.

Andra matkassar från Coop:

Laktosfria kassen
Ekologiska kassen

Advertisement

Nästa artikel