Smarta knepet för att slippa trängas i mataffärerna

Trängsel i affärerna och svårt att bestämma sig för vad man ska äta?
Här är matkassen som gör bekymren till ett minne blott.
Just nu kan man få 200 kronor rabatt när man beställer sin första kasse hos Coop. 

Utnyttja välkomstrabatten: Klicka här för att komma direkt till Coop.se – där du just nu får 200 kronor rabatt på valfri matkasse.

Ibland kan det vara svårt att bestämma sig för vad man ska äta till middag. När man väl kommit på en passande maträtt är det lätt hänt att sakna en eller flera ingredienser, vilket kräver ett besök till affären för att handla allt som behövs för en fulländad måltid. Men faktum är att det finns ett smart sätt att slippa trängseln i matbutiken – och i stället i lugn och ro beställa hem hela menyn till dörren.

Populär matkedja

Coop är en av Sveriges populäraste matkedjor och har tagit fram flera matkassar med målet att förenkla svenskarnas tillvaro. Nu kommer man med ett kanonerbjudande till alla som vill ta chansen att göra sin vardag lite enklare – och beställa hem en matkasse som passar.

Recepten är lättlagade och innehåller givetvis alltid färskt svenskt kött eller kyckling. Bland matkassarna finns flera alternativ utformade för att alla ska hitta just sin favorit: alltifrån familjekassen med hela familjens favoriter till den mer hälsoinspirerade hälsokassan om man vill ha en enkel väg till en hälsosammare vardag.

Testa en matkasse

Nu har alla nya kunder chansen att testa en matkasse hos Coop med 200 kronor i rabatt på sin första kasse. Man bestämmer själv om man vill ha maten levererad hem till dörren eller hämta upp den i sin närmaste butik.

Klicka på länken nedan för att komma till beställningen och förenkla vardagen redan i dag!

Utnyttja välkomstrabatten: Klicka här för att komma direkt till Coop.se – där du just nu får 200 kronor rabatt på valfri matkasse.

Advertisement

Nästa artikel