Så äter man hälsosamt i höst – utan ansträngning

Semestertiderna har nått sitt slut och hösten står för dörren. Tar man sig till mataffären är det lätt att glass, bullar och te hamnar i korgen. Men med en färdig matkasse som levereras hem till dörren kan man i stället äta både gott och nyttigt utan extra ansträngning i sommar.

Nu är dessutom rätt tillfälle att beställa på nätet – och få 200 kronor i rabatt.

Drömläge att börja äta hälsosamt – och få maten hem till dörren. Här beställer man Coops matkasse med 200 kr i rabatt!

De efterlängtade semesterveckorna vill man verkligen njuta av till fullo. För en kort tid har man chansen att leva för dagen, släppa alla måsten och ta ledigt från vardagssysslorna. Men nu är vardagen tillbaka och svenskarna hittar tillbaka till sina rutiner.

Något som är svårt att komma ifrån är att handla mat och planera alla måltider. Men det finns ett smart sätt att göra det enkelt för sig i höst: genom att beställa en matkasse som levereras direkt hem till dörren. På så vis kan man tillbringa sina dagar ute i solen och äta goda, varierade och lättlagade middagar utan att slösa sin tid i mataffären.

Lyxa till det

Just nu är det helt rätt tillfälle att lyxa till det med en färdig matkasse eftersom Coop erbjuder 200 kronor i rabatt för alla nya kunder.

Sommaren är också en tid då vill man gärna äta lite extra gott tillsammans med familj och vänner. Med en färdig matkasse får man spännande och goda måltider som dessutom är hälsoriktiga.

Coop har lyssnat extra på den rådande hälsotrenden och tagit fram en speciell hälsokasse tillsammans med Viktklubb. Kassen är det perfekta valet för den som vill äta bra och nyttig mat i sommar.

– Vi lever i en tid där hälsa och välmående är en självklar del i livet för många människor. Vi vill förenkla för dem och göra det möjligt att beställa ett hälsosamt alternativ, säger Sara Bégner, chef för Coop provkök.

På coop.se kan man välja mellan flera olika kassar med färska råvaror och recept som passar hela familjen.

Drömläge att börja äta hälsosamt – och få maten hem till dörren. Här beställer man Coops matkasse med 200 kr i rabatt!

Advertisement

Nästa artikel