Matkassen som förenklar matlagningen – för hela familjen

Konkurrensen hårdnar om kunderna på nätet och matvarujättarna måste ständigt utmana varandra – och sig själva – för att locka dem till sig.
En matkasse som passar hela familjen är en sådan lösning: recepten går snabbt att laga, det är stor variation och målet är att bli en riktig familjefavorit.

JUST NU: Få 200 kronor rabatt på din första matkasse på coop.se. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Att planera veckan som familj är inte alltid lätt och många scheman ska stämma in för att allt ska falla på plats. Måltiderna kräver planering, inköp och tillagning – en process som, tack vare jättarnas kamp om kunderna, ständigt förenklas.

Färdiga matkassar är ett typexempel på en tjänst framtagen för att skapa intresse hos kunderna genom att förenkla vardagen för dem. Sedan den första matkassen lanserades för några år sedan har allt fler sett nyttan i det enkla sättet att sköta sin inhandling av matvaror – och sedan dess har man även kunnat se allt fler nischade matkassar.

Matvarujätten Coop har en matkasse specifikt framtagen för barnfamiljer, som de själva beskriver så här: ”kriterierna för ett Coop Matkasse-recept är tuffa: det ska gå snabbt att laga, det ska vara varierat och det ska ha potential att bli en riktig familjefavorit”.

Med andra ord har de studerat problematiken svenskarna ställs inför i sina matvanor. Genom att erbjuda en matkasse man enkelt kan klicka hem online, som innehåller enkla, snabba och varierade måltider förenklar de matlagningsprocessen för de familjer som slutligen väljer att handla hos dem.

Men fördelarna med att handla matkassar tar inte slut vid att man förenklar sin vardag. Som barnfamilj slipper man impulsköpen och barnens tjat om godis när man väl är i affären. Dessutom får man en enkel översikt av de aktuella erbjudanden som matbutiken har vid köptillfället – så att man inte missar de hetaste erbjudandena just nu.

För den som känner sig intresserad av att testa en matkasse kan man med fördel utnyttja de nykundserbjudanden som finns. Även här ser man en tydlig kamp om kunderna – där Coop exempelvis erbjuder 200 kronor rabatt till alla som köper sin första matkasse hos dem.

Via den blå länken nedan kommer man direkt till erbjudandet.

Klicka här – och få 200 kronor rabatt på din första matkasse på coop.se.

 

Advertisement

Nästa artikel