Här kan du forma din egen matkasse – direkt via datorn

Att beställa färdiga matkassar har växt explosionsartat sedan första kassen lanserades för några år sedan.
Nu kan man dessutom skräddarsy sin egen matkasse – genom att själv välja bland köpklara recept.

Missa inte: Testa köpklara recept på Coop.se – få fri frakt på din första beställning.

Att planera veckans måltider är en tidskrävande process som innefattar planering, inhandling och tillagning. Men det finns enkla knep som gör hela planeringen – och inte minst inhandlingen – betydligt smidigare.

I en ständig jakt att vara bäst på matvarumarknaden lanserar aktörerna nya produkter och tjänster som underlättar svenskarnas matvanor. ”Köpklara recept” är ett exempel på en sådan tjänst, som matvarujätten Coop nu lanserat.

Köpklara recept är alternativet för den som snabbt vill lösa veckans middagsplanering med minsta möjliga ansträngning – och få sina varor levererade hela vägen hem till dörren. Med tjänsten får man alternativ på mängder av recept; måltider som Coop själva satt ihop och låter sina kunder klicka hem online.

Att handla mat online blir allt mer populärt – och med nya tjänster likt denna förväntas allt fler se fördelen med det enkla sättet att handla sin mat. Även om det endast är 2,4 procent av den svenska befolkningen som idag utnyttjar online-handling förväntas denna siffra stiga avsevärt de kommande åren.

För den som vill testa att handla online kan man med fördel utnyttja de välkomsterbjudanden som finns att tillgå. Coop erbjuder exempelvis fri frakt till alla nya kunder.

Testa köpklara recept på Coop.se – få fri frakt på din första beställning. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet.

Här är Smartkassen från Coop

Välj bland hundratals recept och ange hur många portioner du vill laga. Vi ser till att du får hem rätt mängd av varje ingrediens till din middag. Billigare för dig och bättre för miljön.

  • Varorna kombineras och väljs för att du ska få så lite svinn som möjligt.
  • Köp ingredienser för upp till 16 portioner, välj om du vill handla eko eller till lägsta pris.
  • Komplettera enkelt med andra varor.

Gå in här och bläddra bland recepten. När du hittat något som ser intressant ut – klicka på köp ingredienser. Varorna som krävs för att tillaga receptet läggs automatiskt till i din varukorg – sedan är det bara att beställa!

Advertisement

Nästa artikel