Hälsotrenden – det senaste bland matkassar

Det är väl knappast någon som missat det stora hälsointresset som spridit sig bland svenskarna.
Det handlar inte bara om att träna och röra på sig – utan även om att äta rätt.
Med nischade matkassar förenklar nu matvarukedjorna svenskarnas hälsosamma liv.

ERBJUDANDE: Få 200 kronor rabatt på din första beställning av valfri Coop matkasse. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet.

Matbutiker är alltid uppmärksamma på den efterfrågan som finns bland konsumenterna. För att vara mest populär på marknaden är detta något som krävs – i takt med att kunderna blir allt mer medvetna om sina inköp.

Butikerna anstränger sig extra mycket för att erbjuda mer ekologiska och närproducerade produkter, och utbudet av vegetariska och veganska alternativ har ökat markant. Detta är ett exempel på resultatet av allt mer medvetna kunder – och butikernas anpassning därefter.

De här trenderna avspeglas också i det utbud av färdiga matkassar som erbjuds. Utöver traditionella matkassar kan man nu också välja mellan vegetariska och ekologiska kassar.

En av dem som valt att satsa på specialkassarna är matvarujätten Coop – som nu erbjuder en hälsokasse. Denna har de tagit fram i samarbete med Viktklubb.

– Vi lever i en tid där hälsa och välmående är en självklar del i livet för många människor. Vi vill förenkla för dem och göra det möjligt att beställa ett hälsosamt alternativ. Hälsokassen är speciellt framtagen för den som vill lära sig hur man kan laga hälsosam mat snabbt och enkelt, säger Sara Bégner, chef för Coop provkök.

Matkassar är en bra hjälp i vardagen för den som har svårt att hitta inspiration till matlagningen eller som inte är van att laga mat. De innehåller en varierad och näringsriktig veckomeny med recept som är enkla att följa.

Den som är intresserad av att testa den nya Hälsokassen hos Coop kan med fördel utnyttja de nykundserbjudanden som butiken erbjuder. Just nu erbjuder de exempelvis alla nya kunder 200 kronor rabatt på första beställningen av en matkasse.

Testa Hälsokassen: få 200 kronor rabatt på din första beställning. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Här är Hälsokassen från Coop

Hälsokassen är ett samarbete mellan Coop och Viktklubb och alla recept är framtagna och Sara Bégner, chef för Coop Provkök, samt Josefin Jonasson, Leg dietist på Viktklubb. Den är speciellt framtagen för dig som vill lära dig hur du kan laga hälsosam mat snabbt och enkelt.

  • Fyra middagar med recept
  • Handplockade matvaror av bästa kvalitet
  • Alltid färskt, svenskt kött och kyckling
  • Recept framtagna tillsammans med Viktklubb

Här kommer du direkt till Coop.se där du kan se aktuell kasse samt beställa.

Advertisement
Nästa artikel