Guldläge att testa matkassar – nu till rabatterade priser

2007 lanserades den allra första matkassen – ett sätt att handla färdigplockade ingredienser till förutbestämda recept.
Nu, 11 år senare, har konkurrensen hårdnat och matvarujättarna gör allt för att locka kunderna till sig.
Så kan du utnyttja priskriget – och få 200 kronor rabatt.

Få 200 kronor rabatt på din matkasse via den här länken.

Det har gått snart 11 år sedan matkassen introducerades på den svenska marknaden. Sverige var först i världen med den smarta tjänsten – men är långt ifrån ensamma idag. Intresset för det enkla sättet att sköta sin matinhandling har exploderat över hela världen, men framförallt i Europa, Oceanien och Amerika.

Utvecklingen har bland annat medfört att det blivit mycket enklare att handla sin mat online, och nu kan man dessutom få hemleverans på de allra flesta orter i landet.

En annan tydlig faktor som gett avtryck på den ökade försäljningen är de välkomsterbjudanden man kan utnyttja. Just nu kan man exempelvis göra ett riktigt kap hos en av Sveriges största matbutiker, Coop – och få hela 200 kronor i rabatt på sin första matkasse.

Det har med andra ord aldrig varit bättre läge att testa på den smarta tjänsten – och utnyttja det stundande priskriget som pågår mellan de svenska jättarna.

Utnyttja välkomstrabatten: Klicka här för att komma direkt till Coop.se – där du just nu får 200 kronor rabatt på valfri matkasse.

Advertisement

Nästa artikel