Nya hälsotrenden: Det här är Release Co.

Publicerat: 2020-10-12

Du har säkert hört talas om det? Vitamindropp eller Shots: Man checkar in för en behandling och får sitta med  ett dropp i armen eller få en snabb vitaminspruta. Det här är ett nytt sätt att få i sig vitaminer, salter och vätska. Trenden som började bland Hollywood-eliten har snabbt spridit sig över hela världen. Release Co. var först i Sverige med behandlingarna och har redan hunnit öppnat upp 3 kliniker. 

Vi har alla hört om den heta LA-trenden med vitamindropp och Shots. Nu har konceptet tagit sig hela vägen till Sverige. Release Co. har 3 kliniker i Stockholm och flera på gång runt om i Norden. Här kan man få dropp innehållande olika vitaminer, mineraler, salter och vätska eller en spruta med en enstaka vitamin. Och behandlingen gör faktiskt skillnad – både på kort och lång sikt.

– Droppet innehåller ju förutom vitaminer även vätska och salter. Många kan nog känna en ganska direkt effekt av att få upp vätske- och saltnivån, berättar Release Co.s läkare.

Syftet med Release Co. och behandlingarna är att få en ökad folkhälsa och att fler personer ska välja goda livsstilsvanor. Förhoppningen är att en behandling ska öka medvetenheten och vara ett första steg mot en sundare livsstil

– Förhoppningsvis kan detta ge ett ökat intresse och vilja att förbättra sin hälsa även på andra plan.

Release Co har funnits i Sverige i ett år. Här kan man antingen ta ett dropp med flera olika vitaminer, mineraler, salter och vätska. Eller så kan man ta en Shot, som är en spruta direkt in i muskeln. Den senare behandlingen tar bara några minuter, medan droppet tar mellan 30-45 minuter.

Innan man bokar sin första behandling får man göra en hälsodeklaration och konsultera med en sjuksköterska för att hitta den behandling som passar bäst för en själv.

– Det vanligaste bland våra kunder är att de gör en kombinationsbehandling bestående av ett vitamindropp och en separat Shot, där B12-injektion är populärast.

Allt fler personer har visat intresse för denna typ av behandling och Release Co. växer så det knakar. Förutom sina tre kliniker i Stockholm öppnar de under hösten upp i både Köpenhamn och Oslo.

Release Co.

• Intravenös terapi har blivit en väletablerad behandlingsform runtom i Europa och i USA och är ett populärt val för att få kroppen i balans.

• Med en kunskap om människokroppen, medicinskt och holistiskt, strävar Release Co. efter att tillhandahålla den perfekta plattformen som hjälper dig att nå ditt bästa jag

• Release Co. arbetar enbart med legitimerade sjuksköterskor och läkare.

Nästa artikel