Johan om vitamindropp: ”Jag vill optimera min hälsa”

Publicerat: 2021-3-9

Vitamindropp och vitaminshots har blivit en hälsotrend i USA och kanske framförallt i LA. Nu har konceptet tagit sig till Sverige. Johan är 53 år och besöker regelbundet en IV-kliniken Release Co. för dropp och shots.

Jag mår väldigt bra när jag gjort mina behandlingar och har en nästan euforisk känsla i kroppen.

Många har hört talas om de populära behandlingarna men ännu inte testat. Release Co. erbjuder i Sverige vitamindropp och vitaminshots. Droppet innehåller flera olika vitaminer och mineraler och tas upp av kroppen under ungefär 45 minuter. En shot går däremot snabbt, det är en spruta man får i armen innehållande enstaka eller flera vitaminer.

Behandlingarna kan göra skillnad för kroppen, både på kort och lång sikt. Bland annat kan de stärka immunförsvaret och minska stress. För Johan 53 år, är dessa behandlingar en naturlig del av hans vardag.

– Jag är intresserad av hälsa och vill optimera min fysik och säkerställa att mitt immunförsvar är på topp, säger Johan.

Johan har gjort dessa behandlingar under flera år, både utomlands och i Sverige. Men det var först när han upptäckte Release Co. som han började gå kontinuerligt.

– Jag har gjort liknande behandlingar utomlands tidigare och upptäckte Release Co. när jag googlade och blev väldigt glad att vi kan få den här behandlingen i Sverige.

Till vardags är Johan egenföretagare. Stressnivån är ofta hög, men med Release Co. känner Johan att han kan komma ner i varv och ta bättre hand om sin hälsa.

– Jag besöker Release var 14e dag, då gör jag en intravenös behandling med vitamindropp samt en B12-injektion.

Just denna kombination är den vanligaste hos Release Co. Droppet ger förutom vitaminer och mineraler en rejäl vätskeboost vilket gör att man kan känna effekt ganska så direkt. B12-injektionen kan stärka immunförsvaret samt minska trötthet och utmattning.

För att genomföra en behandling behöver man först fylla i en hälsodeklaration, sedan välja vilken typ av behandling man önskar. Under hela behandlingen finns en legitimerad sjuksköterska på plats.

Release Co. är den första IV-kliniken i Sverige, de har tre kliniker i Stockholm och under hösten öppnar de även upp i Norge och Danmark.

Nästa artikel