Video: Så får familjen ihop livspusslet – med hjälp av smarta låset

Vem skulle inte vilja få sina matvaror levererade ända in i kylskåpet? Nu kan det bli verklighet med smarta låset Glue. Den som handlar på Mathem för 3000 kronor får dessutom låset helt kostnadsfritt.

Behöver du också hjälp med at få ihop livspusslet?. Just får man Glue helt kostnadsfritt när man handlar för 3000 kronor på Mathem.

Livspusslet är som bekant nästan omöjligt att få ihop. Man ska hinna jobba, hämta barnen, städa och fixa i hemmet. Helst ska man hinna gå och träna också emellanåt.

För den som vill ägna mindre tid åt måsten och mer åt det som betyder något i livet finns det nu en ypperlig chans. Med Glues smarta låstjänst kan man nämligen få sin mat levererad och uppackad rätt in i kylskåpet, och på så sätt frigöra värdefull tid.

Budet får en tillfällig kod till låset och ställer in varorna i kylen. Köparen får en notis när dörren har öppnats och allting kan övervakas från en video i mobilen.

Ett exempel är familjen Björnberg, som sparar in mycket tid tack vare Glue. Se filmen i spelaren här under och lämna in en intresseanmälan via länken redan idag.

Handla på Mathem för 3000 – få Glue HELT kostnadsfritt Klicka här för att lämna din intresseanmälan redan idag.

Nästa artikel