Därför väljer allt fler Glue som sitt lås

Allt fler stockholmare och göteborgare väljer att använda lås till sin ytterdörr från Glue.
Anledningarna är många – men framför allt sparar det mycket tid i vardagen.
– Det har blivit en riktig life-saver för mig, säger Joachim från Stockholm.
Nu kan man få det unika låset helt gratis.

Handla mat på Mathem 4 gånger inom 3 månader för 3000 kr och få Glue Smart Lock helt utan kostnad. Klicka här för att komma till intresseanmälan.

Fler och fler har tagit steget från traditionella lås till Glue – framtidens lås till ytterdörren.

Med Glue så använder man sig av en säker app för att låsa och öppna dörren, vilket enligt många användare förenklar vardagen enormt.

Framför allt så ger det möjlighet att beställa mat via MatHem och få den levererad och uppackad rätt in i kylskåp och frys – utan att ens behöva vara hemma – vilket sparar stora mängder tid och verkligen förenklar vardagen.

– ”In i kylen-leveransen” har blivit en riktig life-saver för mig. Det tar fem minuter att beställa via MatHem och det är oerhört smidigt att få leveranserna direkt in i kylen utan att behöva vara hemma. Detta tack vare Glue-låset, säger stockholmaren Joachim.

Glue kostar 2 499 kronor – men nu det går att få låset helt gratis.
Det enda man behöver göra är att handla på MatHem fyra gånger på tre månader för minst 3 000 kronor, någonting som de flesta hushåll redan gör.

Då får man låset helt kostnadsfritt, där installation och montering som vanligtvis kostar 800 kronor ingår.

Klicka här för att lämna en intresseanmälan, därefter skickar Glue instruktioner om hur du kan påbörja ditt nya liv med en säkrare och smidigare tillvaro.

Nästa artikel