Guide: Så enkelt fungerar smarta låset

Är du trött på att oroa dig över borttappade nycklar? Vill du ha ett smidigt alternativ till de traditionella låsen? Med Glue får man ett säkert och smart lås – som styrs med telefonen.

JUST NU: Handla mat på Mathem 4 gånger inom 3 månader för 3000 kr och få Glue Smart Lock helt utan kostnad. Gäller alla som använder In i kylen-leverans. Klicka här för att komma till intresseanmälan.

Digitala lås är en het trend på den svenska marknaden – och det är kanske inte så konstigt. De är både smidigare än traditionella lås och dessutom tryggare, eftersom man har överblick över vem som har access till hemmet.

Så här fungerar ett av de mest populära digitala låsen, Glue Smart Lock:

En av de största fördelarna med låset är att det appliceras ovanpå det gamla. Det betyder att du inte behöver skaffa något nytt lås, utan Glue-låset digitaliserar det gamla.

Själva monteringen tar inte mer än tio minuter och när den är klar gäller det att koppla låset till hemmets nätverk. Det sker genom att man kopplar in en Wi-Fi hub, som följer med låset, i närmsta eluttag och följer instruktionerna i appen. Sedan är allt klart för ditt nyckelfrialiv.

Skicka tillfälliga nycklar

Aldrig mer gömma nyckeln under en kruka eller ta ledigt för att ta emot en leverans. Med Glue Smart Lock går det nämligen att skicka en tidsbestämd digital nyckel till den du vill släppa in i ditt hem. Dessutom är det enkelt att ha full kontroll på vem som kommer och går genom notifikationer som visas i appen.

Är du också nyfiken på ett nyckelfritt liv som dessutom ger dig mer koll på vilka som kommer och går i ditt hem? Klicka då på länken här under och lämna en intresseanmälan.

Just nu gratis installation

Just nu får du dessutom både Glue-låset och installation kostnadsfritt när du handlar hos Mathem och använder In i kylen-leverans – smart lösning som ger dig tid över till annat.

JUST NU: Handla 4 gånger hos Mathem för totalt 3 000 kronor under 3 månader – få Glue Smart Lock helt utan kostnad. Klicka här för att komma till intresseanmälan.

Nästa artikel