Det moderna låset hyllas av användarna: ”Blivit en riktig life-saver för mig”

Glue är låset som förenklar livet för stockholmare och göteborgare.
Nu hyllas tjänsten av användarna.
– Det har blivit en riktig life-saver för mig, säger Joachim.

Nu finns en jättechans att få Glue, låset som förenklar livet, HELT gratis. Klicka här för att lämna en intresseanmälan, så hör Glue av sig med instruktioner. Mailet är inte bindande – och det enda man behöver göra är att handla mat för minst 3 000 kronor på MatHem under fyra månader.

Efter en stressig dag på jobbet så undviker man gärna att trängas på mataffären, hämta ut paket från postombud och släpa hem tunga kassar.

Med Glue är det ett minne blott.
Låset gör det möjligt att till exempel beställa hem mat från MatHem, där ett bud dessutom packar in maten i kylen.

Låset har tagit stockholmarna och göteborgarna med storm, och hyllas nu stort av sina användare.

– ”In i kylen-leveransen” har blivit en riktig life-saver för mig. Det tar fem minuter att beställa via MatHem och det är oerhört smidigt att få leveranserna direkt in i kylen utan att behöva vara hemma tack vare Glue-låset, säger Joachim.

Glues stora fördel är att det ger mer tid över till viktigare saker i vardagen.
Att slippa handla mat och hämta paket man beställt via nätet på diverse postombud gör att vardagspusslet blir lättare att lägga.

– Med sex barn så har vårt liv blivit mycket enklare. Hela veckans matvaror står redan i kylen när vi kommer hem och vi har mer tid för att umgås. En helt magisk tjänst, säger Isabelle.

Vill du också spara massa tid, och få mer tid att göra roliga saker. Då är Glue perfekt för dig! Klicka här för att få låset helt gratis!

Martina, som bor på Södermalm i Stockholm, instämmer:

– Om jag tar leverans en vardag är det väldigt bekvämt att veta att maten redan finns i kylen när jag kommer hem från jobbet. Jag behöver inte anpassa mitt liv efter leveranser utan kan göra roligare saker, vilket passar mig perfekt. Jag älskar mitt Glue Lock, säger hon.

Nu finns en supermöjlighet för alla som vill ha Glue helt gratis. Om man handlar på MatHem för minst 3 000 kronor under fyra månader så får man nämligen hem låset utan kostnad – och då ingår dessutom installationen.
Klicka på länken nedan för att läsa mer om låset och alla finurliga vardagsfinesser som tillkommer!

Handla mat för minst 3 000 kronor så får du Glue, framtidens lås, helt utan kostnad – och då ingår dessutom installation!

Så fungerar Glue:

1: Klicka här för att komma till intresseanmälan.
Efter din intresseanmälan kommer Glue att skicka ett mejl med instruktioner om hur man går till väga för att få låset helt gratis. Det är inte bindande.

2: Handla på MatHem för minst 3 000 kronor under fyra månader.
Låset är helt gratis via det magiska erbjudandet från MatHem.

3: En installatör kommer hem och installerar låset åt dig och ger en genomgång på hur det fungerar
Det är helt gratis och ingår i låset.

4: Därefter är det fritt fram att använda alla Glues magiska funktioner:
Som till exempel levererans från MatHem direkt in i kylen, eller paket som man beställt online innanför dörren. Budet får en engångsnyckel som sedan slutar gälla så fort dörren slås igen, vilket gör att leveranserna alltid är trygga. De är dessutom alltid försäkrade av Länsförsäkringar, och för extra trygghetskänsla så filmar budet in hela besöket.

Nästa artikel