Glädjebesked: Så får man låset kostnadsfritt – genom att handla mat

Det finns många fördelar med att handla mat online men nackdelen är att man måste passa tider och vara hemma när leveransen kommer. För dem som bor i Göteborg och Stockholm är detta nu ett minne blott.
Det smarta låset Glue gör att du kan använda mobilen som nyckel till att låsa upp dörren när du inte är hemma. Och just nu finns ett kanonerbjudandet där man kan få låset kostnadsfritt – så här går det till. 

Handla mat för 3 000 kronor på MatHem så får du Glue kostnadsfritt. Här kan du anmäla ditt intresse, det tar bara någon minut att fylla i formuläret.

Glue är en revolutionerande låstjänst som tagit svenskarna med storm de senaste åren. Och det är lätt att förstå varför då det kommer med en rad fräcka fördelar.

Det är säkert, smidigt – men framför allt sparar man mängder av tid.

Med Glue kan man nämligen få mat man beställt online rätt in i kylskåpet, utan att ens vara hemma.

Samma tjänst fungerar även med paket som man beställt online, dessa lämnas då innanför dörren utan att man behöver vara hemma. Budet får en engångsnyckel som sedan försvinner när de lämnat lägenheten, och allt dokumenteras dessutom av budet så att du ska känna dig trygg.

Vill man ha Glue helt gratis finns nu en superchans.
Det enda man behöver göra för att få låset helt kostnadsfritt (inklusive installation och montering) är att handla på MatHem fyra gånger på tre månader för minst 3 000 kronor.

Det är någonting som de allra flesta hushåll redan gör, och genom att klicka på den här länken så kan man göra det via MatHem för att få det revolutionerande låset gratis.

Klicka här för att lämna en intresseanmälan, därefter skickar Glue instruktioner om hur du kan påbörja ditt nya liv med en säkrare och smidigare tillvaro.

Nästa artikel