Experten: ”Därför ska du skaffa ett digitalt lås i sommar”

Digitala lås blir allt vanligare i svenska hem. Men vad är fördelarna och är det verkligen säkert? Glues expert på digitala lås rätar ut frågetecknen inför ett nyckelfritt liv.
– Jag rekommenderar låset till alla som vill ha ett smidigt och prisvärt alternativ till traditionella lås, säger Alexander Popovski på Glue.

 Just nu: Handla för 3 000 på MatHem vid fyra tillfällen under tre månader och få Glue Smart Lock helt kostnadsfritt.

Glue Smart Lock har blivit en succé bland stockholmare och göteborgare som vill gå ifrån de traditionella låsen och starta ett nyckelfritt liv. Det finns många fördelar med låset, men den största kanske är att du kan spara en massa tid.

– En väldigt populär funktion är “In i kylen-leverans”, som innebär att du kan få matvaror levererade hela vägen in i din kyl och frys. Det sparar en hel del tid, säger Alexander Popovski.

In i kylen-leverans fungerar så att du först handlar dina matvaror som vanligt, hos Glues partner MatHem. Så skickas ett sms till din telefon för att godkänna en krypterad digital engångsnyckel som bara kan användas en gång av MatHems chaufför under din leverans.

När nyckeln är godkänd är det bara att luta sig tillbaka – när man kommer hem står varorna uppackade i kylen och frysen. Hela köpprocessen är väldigt säker, säger Alexander Popovski.

– Vi erbjuder trygga leveranser via våra partner MatHem. Som en extra trygghet filmar chauffören leveransen och skickar ett video-kvitto till kunden.

Det många frågar sig är om de digitala låsen verkligen är säkra. Självklart finns det alltid en risk, men med Glue Smart Lock får man en säker låsfunktion och dessutom kan man övervaka aktiviteten i sin telefon.

Den som är redo att starta sitt nyckelfria liv kan klicka på länken här under – och skicka in en intresseanmälan till Glue redan idag. Just nu får man dessutom låset helt kostnadsfritt när man handlar på MatHem för minst 3 000 kronor, vid fyra tillfällen under tre månader.

Ta första steget mot ett nyckelfritt liv idag! Klicka här för att komma till intresseanmälan för Glue Smart Lock.

Nästa artikel