- Hela den här sidan är en annons -
campaign logo

Kosttillskottet alla känner till – nu till halva priset

Kosttillskott är inget man ska köpa i en handvändning. Det gäller att hitta det som passar och som man kan känna sig trygg med. Just nu ger VitaePro alla nya kunder en superchans: Halva priset i två månader – helt utan bindningstid.


Man kan inte
 sätta ett pris på sin hälsa. Att hålla sig frisk och kunna leva ett långt aktivt liv är värt alla pengar i världen. Kosttillskott kan vara ett bra komplement till en bra kost, för att bibehålla kroppens normala funktioner. Men det är onödigt att spendera mycket pengar för något som man inte vet fungerar.

– Vi erbjuder alla nya kunder ett testa på-pris de första två månaderna. På så sätt kan man testa att äta kapslarna och se vad det har för effekt, säger Vibeke Hoff Norbye, PR- och kommunikationschef på VitaePro.

VitaePro innehåller flera ingredienser med EU-godkända hälsopåståenden. Bland annat vitamin C och D som bidrar till immunförsvarets normala funktion och Omega 3 som bidrar till normal hjärtfunktion. De säkra hälsopåståendena är en av anledningarna till att VitaePro har över 100 000 användare i Norden.

– Vi är väldigt glada att så många människor valt att använda vår produkt. Alla ingredienser är säkra och produktionen är föremål för strikta kvalitetskontroller och sker enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice), säger Vibeke Hoff Norbye.

Det populära kosttillskottet kan nu alltså testas till ett väldigt förmånligt pris. För två månader betalar man 169 kronor. Det är under tre kronor om dagen, och skulle man inte vara nöjd med resultaten kan man när som helst avbryta sin prenumeration.

– Vi är väldigt säkra på vår produkt och vet att den ger bra effekt. Därför erbjuder vi alla nya kunder denna chans att själva se hur VitaePro kan hjälpa dem, säger Vibeke Hoff Norbye.

Kosttillskottet med Eu-godkända ingredienser – nu finns det för tre kronor om dagen.

Nästa artikel