- Hela den här sidan är en annons -
campaign logo

Det händer med din kropp när du äter VitaePro

Kroppen behöver vitaminer. Om du inte riktigt vet om du får i dig tillräckligt med viktiga näringsämnen kan kosttillskott vara ett bra komplement. Ett effektivt alternativ är VitaePro, som innehåller EU-godkända ingredienser. Just nu kan du testa kosttillskottet för bara tre kronor om dagen.

Här kan du läsa mer om vad VitaePro kan göra för kroppen – och beställa din prenumeration till kampanjpris redan idag.

Efter 40 får kroppen svårare att bygga upp muskler. I och med det blir det också viktigare att få i sig rätt mängd vitaminer. Eftersom kroppen inte kan skapa vitaminer själv är det helt upp till oss vad vi stoppar i oss. Perfekta matvanor kan vara krävande att upprätthålla varje dag, året om. Därför kan många ha stor nytta av att få i sig extra tillskott. Nedan följer tre exempel på vad som händer i kroppen när du använder kosttillskottet VitaePro.

Fungerande muskelfunktion
För att kunna vara aktiv hela livet är det viktigt att musklerna fungerar som de ska. Ett bra sätt att hålla musklerna i trim är att få i sig ordentligt med vitamin D. Det hjälper till att bibehålla musklernas normala funktion. Väljer man VitaePro som ett tillskott till kosten så får man i sig en mängd vitamin D som är anpassat efter de senaste nordiska näringsrekommendationerna.

Omega 3 – för hjärtats skull
Hjärtat är kanske kroppens viktigaste muskel. För att bibehålla ett friskt hjärta är det väldigt viktigt med motion och bra kost. Ett viktigt ämne för hjärtat är Omega 3-fettsyrorna DHA och EPA, som bidrar till att hjärtat fortsätter att fungera som det ska. Om man inte äter fisk väldigt ofta är det en bra idé att hjälpa kroppen på traven genom att äta VitaePro, som är rikt på Omega 3.

Immunsystemet hjälper till att hålla dig frisk
För att orka vara aktiv är det självklart en förutsättning att man håller sig frisk. Kroppens immunsystem behöver vitamin D och C för att hålla sig starkt. När man äter VitaePro får man i sig rikligt med dessa vitaminer. Dessutom innehåller kosttillskottet selen, ett mineral som är bra för immunsystemet, nervsystemet och ämnesomsättningen.

Här kan du läsa mer om vad VitaePro kan göra för kroppen – och beställa din prenumeration till kampanjpris redan idag.

Nästa artikel