Annica hyllar kosttillskottet ”Nu kan jag leva mitt aktiva liv”

Enligt en undersökning äter många svenskar för lite fisk, grönt och frukt. Om man inte är säker på att man får i sig rätt mängd kan det vara en bra idé att testa kosttillskott. Annica Link från Enskede valde VitaePro.
– Jag tänkte att det var värt att prova eftersom så många andra är nöjda, säger hon.

Just nu: Testa VitaePro i två månader – för tre kronor om dagen.

Annica lever ett aktivt familjeliv med många aktiviteter och mycket att göra på jobbet. Därför är hon också noga med att ta hand om sin kropp och tränar regelbundet. Trots det känner hon att hon behöver något extra för kroppen.

– Jag är noga med att ta hand om mig själv och kände att jag ville ha ett tillskott till kosten. Valet föll på VitaePro, säger hon.

För att kunna vara aktiv och röra mycket på sig behöver skelett, muskler och leder arbeta tillsammans. En nödvändighet för att detta ska fungera är att man får i sig tillräckligt med vitaminer. Det är något som Annica Lind är medveten om och hon är noga med vad hon stoppar i sig.

– Jag vet att vitaminer är viktiga för en mängd olika funktioner i kroppen, så jag försöker verkligen att vara noga med att få i mig det, säger hon.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för många funktioner i kroppen. Och det är inte så konstigt att kosttillskottet används av fler än 100 000 människor i Norden. En av dessa är Annica Lind, och hon har inte ångrat sitt val.

– Jag har ätit VitaePro länge nu och det har blivit en god vana. Jag kan absolut rekommendera andra att testa också, säger hon.

Kolla in kosttillskottet med EU-godkända ingredienser här.

Nästa artikel