- Hela den här sidan är en annons -
campaign logo

Så behåller du ett aktivt liv

Vi lever längre och längre. Och för många är det viktigt att hålla sig aktiv även på ålderns höst. Fler och fler upptäcker nu kosttillskottet VitaePro – som innehåller flera ingredienser som kan bidra till att bibehålla normal kroppsfunktion.

I takt med att vi blir äldre och äldre blir det också allt viktigare med en meningsfull vardag som senior. De flesta som har levt ett aktivt liv vill fortsätta med det även på äldre dagar. För att ha möjlighet till det är det viktigt att ha en balanserad kost och att motionera mycket.

– Det är väldigt viktigt med en bra kost. För att orka hålla sig aktiv behöver man bland annat få i sig rätt mängd vitamin C och D, säger, Vibeke Hoff Norbye, PR- och kommunikationschef på VitaePro.

Att ha en mängd hobbyer, aktiviteter och att motionera är numera en vanlig vardag för många äldre. Dessutom ska man orka leka med barnbarnen och hänga med i deras tempo. Det kan ibland vara svårt att veta om man får i sig rätt mängd av olika vitaminer med den vanliga kosten – då kan VitaePro vara ett bra komplement.

– Mängden vitamin D i VitaePro är anpassat för att följa de senaste nordiska näringsrekommendationerna. Dessutom innehåller det vitamin C, som bidrar till att minska trötthet, säger Vibeke Hoff Norbye.

För dig som vill testa på det kända kosttillskottet, men är lite osäker, finns nu en utmärkt chans. VitaePro har nämligen en kampanj där man bjuder på halva kostnaden de första två månaderna. Som grädde på moset har de även slopat bindningstiden – för att alla ska få en ärlig chans att testa produkten.

– Vi vill ge alla nya kunder chansen att själva testa om kapslarna är något för dem. Vill man inte fortsätta efter testperioden är det bara att avsluta prenumerationen, säger Vibeke Hoff Norbye.

Fler än 100 000 nordbor har redan valt – kika in här och beställ din prenumeration för bara tre kronor om dagen.

Nästa artikel