Så beställer du succékapslarna – med leverans ända fram till dörren

VitaePro är Nordens mest använda kosttillskott. Över 100 000 människor väljer att äta kapslarna varje dag. Nu finns det en perfekt chans för dem som vill testa. Företaget erbjuder nämligen de första två månaderna till kampanjpris – och leverans till dörren.

Här kan du teckna den smidiga prenumerationen redan idag – för bara tre kronor om dagen.

Meningen med kosttillskott är att det ska förenkla vardagen. Det ska vara ett hjälpmedel och ett komplement till kosten, för att få i sig de vitaminer och ämnen som kroppen behöver. Men krångliga abonnemang och paket som måste hämtas ut på posten krånglar till det och stjäl onödig tid.

På VitaePro har man bestämt sig för att det ska vara enkelt att prenumerera. Den som väljer att bli kund hos dem får enkelt hem sina kapslar ända fram till dörren. Man slipper hålla koll på avier och behöver inte gå till något postombud för att få produkterna. Dessutom kommer prenumerationen helt utan bindningstid, så man kan bara avsluta det när som helst.

Just nu är det extra förmånligt att teckna en prenumeration av kosttillskottet. Alla nya kunder får nämligen testa i två månader till kampanjpris. Under testperioden betalar man mindre än tre kronor om dagen – och är man inte nöjd kan man bara avsluta den.

Testa VitaePro och se vad den kan göra för dig – just nu till kampanjpris.

Nästa artikel