- Hela den här sidan är en annons -
campaign logo

5 självklara anledningar till att testa VitaePro

Kosttillskott kan inte ersätta en god kost. Men tillsammans med bra mat och motion kan det hjälpa till att hålla kroppen i trim. VitaePro erbjuder halva priset de två första månaderna – helt utan bindningstid. Här är fem skäl till att testa kosttillskottet redan idag.

VitaePro innehåller ingredienser med EU-godkända hälsopåståenden – beställ här för tre kronor om dagen. 

1. Säkra ingredienser
För vissa kanske det kan kännas oklart om kosttillskott verkligen hjälper. VitaePro innehåller flera ingredienser som har EU-godkända hälsopåståenden för kroppens funktioner. Allt är framtaget enligt riktlinjer för GMP (Good Manufacturing Practice).

2. Nöjda kunder
För den som fortfarande är osäker är kundnöjdheten en bra måttstock. I en undersökning 2015 svarade hela 87 procent att de kan rekommendera andra att äta VitaePro.

3. Erbjudandet
Till syvende och sist är det ändå du själv som väljer vad som fungerar för dig. Därför har VitaePro tagit fram ett generöst välkomsterbjudande. Som ny kund får man testa kosttillskottet till halva priset i två månader. Man betalar då under tre kronor om dagen. Det bästa av allt? Erbjudandet gäller helt utan bindningstid.

4. Miljövänlig Omega-källa
Sambandet mellan Omega 3 och normal hjärtfunktion är känt sedan länge. Omega 3-källan i VitaePro är en liten bläckfisk som fiskas på ett miljövänligt sätt, vilket garanterar säkra och hållbara fiskemetoder som skyddar ekosystemet.

5. Få kapslarna direkt hem
Prenumerationer ska vara smidiga. När du har gjort en beställning på VitaePro får du automatiskt en försändelse direkt hem till dörren varannan månad. Om du vill avsluta ditt abonnemang är det bara att meddela företaget, så skickas inga fler försändelser.

Vill du också testa VitaeoPro? Nu får alla nya kunder prova kosttillskottet för tre kronor om dagen.

Nästa artikel