Uppstickaren som vill förändra branschen

Med mottot ”som en bank borde fungera” ställer den nya svenska banken in sitt sikte på att förändra lånebranschen. Enkelt och transparent – så vill de framstå.

Ansök om lån på 30 sekunder – ha pengarna på kontot redan nästa dag. Just nu får alla kunder den lägsta räntan de första tre månaderna. 

Svenska Bynk är en toppmodern bank som erbjuder privatlån mellan 10 000 och 200 000 kronor. Med en otroligt enkel lånemodell vill de att alla sina kunder ska ha full koll på sina lån och vara medvetna om vad som gäller.

Kunder som tar ett lån hos Bynk får besked inom några minuter och ofta har de pengarna på kontot redan nästa dag. Att de dessutom kontinuerligt sänker räntan för sina kunder under låneperioden gör dem smått unika.

Bynk tror stenhårt på en modell där deras kunder ska belönas för att de sköter sig. Betalar kunderna sina fakturor i tid så får de poäng för det – som sedan kan omvandlas till en räntesänkning.

Hittills har de i genomsnitt sänkt räntan fyra gånger per år för sina kunder. De är väldigt öppna mot kunderna och ger kontinuerligt förslag på hur de kan gå tillväga för att få så låg ränta som möjligt.

I satsningen mot att vara enkla och transparenta erbjuder de också sina kunder möjligheten att betala in mer pengar när de vill – och att kunna avsluta sitt lån när de vill. Istället för att vara bunden till att betala ett lån under en viss tid kan kunderna alltså betala tillbaka så fort de kan för att få lånet avslutat.

Att vara så pass enkla och transparenta som Bynk faktiskt är har blivit unikt idag. Kunderna har, via Bynkappen, full koll på vad som gäller för sitt eget lån, vad som ska betalas och när detta ska ske.

Just nu erbjuder Bynk gratis uppläggningsavgift till alla sina nya kunder. Via den blå länken nedan kommer man direkt till erbjudandet – där man på bara någon minut kan ansöka om ett lån.

Ansök om lån på 30 sekunder – ha pengarna på kontot redan nästa dag. Just nu får alla kunder den lägsta räntan de första tre månaderna. 

Så enkelt ansöker du om lån hos Bynk

  1. Klicka på länken här.
  2. Fyll i dina uppgifter, det tar bara någon minut.
  3. Underteckna med mobilt Bank-ID.
  4. Invänta lånebesked. Du kan få dina pengar in på kontot redan nästa bankdag om du blir godkänd.

När du ansöker godkänner du användarvillkoren och att du tagit del av informationen i SEKKI. Räkneexempel: 100 000 kr i annuitetslån på 10 år med 7,95% nominell rörlig ränta, 8,71% effektiv ränta, kostar 1 229 kr/mån (120 ggr). Att återbetala: 147 831 kr inkl. alla avgifter.
Fullständiga villkor hittar du här.

Nästa artikel