Unika lånet med 4 betalfria månader – varje år

Att låna pengar innebär ofta en lång bindningstid och många fakturor att betala varje månad. Hos Bynk, den nya uppstickaren inom lånebranschen, får kunden fyra betalfria månader varje år. Dessutom sänker de sina kunders räntor kontinuerligt.

JUST NU: Lägsta räntan i 3 månader oavsett hur mycket du lånar. Klicka här för att komma till erbjudandet.

”Som en bank borde fungera” – så lyder mottot hos Bynk. Med flexibilitet för kunderna och en transparens man sällan ser hos långivare tar de avstamp och visar var skåpet ska stå.

Bynk erbjuder lån till privatkunder på mellan 10 000 och 200 000 kronor och med en ränta från 3,95%. Räntan sätts utifrån ett ”bynkbetyg” som baseras på de uppgifter man lämnar i ansökan och uppgifter som Bynk inhämtar från exempelvis UC – och att ansöka om lån tar bara någon minut.

Men det som gör att Bynk sticker ut allra mest är deras unika erbjudanden som gör dem otroligt kundanpassade. De sänker räntan för kunderna kontinuerligt och tipsar under lånets gång om vad de kan göra för att få en så stor räntesänkning som möjligt.

Utöver detta erbjuder Bynk också fyra betalfria månader varje år. Har kunden hamnat i ekonomisk knipa så har Bynk förståelse – och ger kunden själv möjligheten att bestämma när han eller hon vill ta ut de betalfria månaderna.

Att Bynk redan nu blivit väldigt populära är inget som förvånar med tanke på de fördelar låntagare har hos dem jämfört med deras konkurrenter. Just nu erbjuder de dessutom alla nya kunder den lägsta räntan i tre månader.

Via den blå länken här nedan kommer du direkt till erbjudandet.

JUST NU: Lägsta räntan i tre månader oavsett hur mycket du lånar. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Nästa artikel