Moderna låneaktören som förenklar låneprocessen

Det finns en ny uppstickare bland låneaktörerna – som erbjuder transparenta lån utan dolda avgifter. Med enkla och tydliga erbjudanden ger de kunderna full koll på vad som gäller.

Ansök om lån på 30 sekunder – ha pengarna på kontot redan nästa dag. Just nu får ALLA kunder Bynks lägsta ränta i 3 månader. Klicka här för att komma till erbjudandet. 

Att låna pengar ska vara enkelt. Det anser åtminstone Bynk – en ny låneaktör som sticker ut i den svenska lånedjungeln. Genom att erbjuda attraktiva lån med bra ränta, schyssta villkor och ett unikt belöningssystem vill de vara så transparenta som möjligt och inte dölja någon information för sina kunder. Räntan de erbjuder sätts utifrån ett ”bynkbetyg” som baseras på de uppgifter kunden lämnar i ansökan och uppgifter som Bynk inhämtar från exempelvis UC.

Alltid nöjda kunder

Att kunna betala in mer pengar när som helst och att kunna avsluta lånet när kunden själv vill är andra delar som gör att Bynk sticker ut. Detta innebär alltså att om en kund inte skulle vara nöjd så kan den enkelt och smidigt avsluta sitt lån.

Belöningssystem

Ordningssamma kunder som betalar sina fakturor i tid belönas. Det kan ses som en självklarhet för vissa att betala fakturor i tid – men Bynk vill ge en extra morot till de kunder som faktiskt sköter sig. Den ränta kunden blir erbjuden vid lånet kan komma att sänkas av en så enkel grej som att betala i tid.

Betalningsfria månader

Skulle det vara så att kunden kanske inte kan betala någon månad så erbjuder Bynk fyra betalfria månader – varje år. Att kunna skjuta på betalningen förenklar situationen för de som hamnat i ekonomiska knipor, så att de enkelt kan betala senare.

Egen applikation

Att använda sin mobiltelefon är en självklarhet för de flesta – och även för Bynk. Därför har de satsat stort på sin egna app, där man som kund får total koll på sina egna lån och kan sköta allt som har med lånet att göra.

Just nu erbjuder de också den lägsta räntan till sina nya kunder. Via den blå länken nedan kommer man direkt till erbjudandet.

Ansök om lån på 30 sekunder – ha pengarna på kontot redan nästa dag. Just nu får ALLA kunder Bynks lägsta ränta i 3 månader. Klicka här för att komma till erbjudandet. 

Nästa artikel