Ekonomiexperten om nya satsningen: ”Som en bank borde fungera”

Bankerna har fått en ny konkurrent. Bynk heter den moderna aktören som just nu har Sveriges mest transparenta lån – så att kunderna själva kan ha full koll.

Ansök om lån på 30 sekunder – ha pengarna på kontot redan nästa dag. Just nu får ALLA nya kunder Bynks lägsta ränta i 3 månader. Klicka här för att komma till erbjudandet. 

Idag finns det många ställen att vända sig till när man är i behov av ett lån. Många anser att det är en djungel att navigera sig bland alla fasta och rörliga räntor, uppläggningsavgifter och årskostnader. Något som Bynk, en ny låneaktör, vill ändra på.

Genom att bland annat erbjuda alla sina kunder kontinuerlig räntesäkning, fyra betalfria månader varje år och möjligheten att avsluta sitt lån när som helst förenklar de lånevillkoren för dem som letar efter ett lån.

De erbjuder lån mellan 10 000 och 200 000 kronor med en ränta från 3,95%.

Bynk är helt transparenta mot sina kunder med vilka faktorer som avgör den individuella räntenivån och ger konkreta förslag på vad kunden kan göra för att själv förbättra sina lånevillkor.

Genom att låta sina kunder höja eller sänka sin månadskostnad så ger de dem makten över deras egna lån. När de erbjuder fyra betalfria månader varje år så är det också upp till kunden själv när dessa månader ska infalla.

Med bankens motto, ”som en bank borde fungera”, gör de ett tydligt avstamp och särskiljer sig från andra svenska konkurrenter. Just nu satsar de stort och erbjuder alla sina nya kunder gratis uppläggningsuppgift. Via den blå länken nedan kommer man direkt till deras erbjudande.

Ansök om lån på 30 sekunder – ha pengarna på kontot redan nästa dag. Just nu får ALLA nya kunder Bynks lägsta ränta i 3 månader. Klicka här för att komma till erbjudandet. 

Nästa artikel