Ansök om lån på 30 sekunder – pengarna på kontot nästa dag

Att ta ett privatlån kan ofta innebära en långdragen process med bankmöten, samtal till arbetsgivare och långa väntetider för godkännande. Men med Bynk, en toppmodern svensk bank, går den processen betydligt snabbare.

JUST NU: Låna upp till 200 000 kronor hos Bynk – få lägsta räntan de första tre månaderna. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Svenska uppstickaren Bynk menar själva att de vill förändra lånebranschen – och med sitt moderna tankesätt är det svårt att påstå något annat än att de verkligen lyckas.

Att saker och ting förenklas runt om oss är inga konstigheter och detsamma gäller lånebranschen. Bynk har satsat stort på användarvänlighet, transparens och modernitet.

Just transparensen hos Bynk är extra märkbar. Allt är väldigt tydligt när det kommer till räntor och avgifter och kunder som har ett lån hos dem har full kontroll på sitt lån via Bynks app.

På ett enkelt och otroligt tydligt sätt kan kunderna ansöka om ett lån hos Bynk på så lite som 30 sekunder. Kunderna fyller i hur mycket pengar de vill låna, under hur lång tid och vilka personuppgifter de har. Blir lånet då beviljat så har de ofta pengarna på kontot redan nästa dag.

Med en ränta från 3,95% kan kunder låna mellan 10 000 och 200 000 kronor. Det spelar ingen roll hur stor summa man vill låna – just nu får alla kunder den lägsta räntan i tre månader när de tar ett lån hos Bynk.

Via den blå länken nedan kommer man direkt till erbjudandet.

JUST NU: Låna upp till 200 000 kronor hos Bynk – få lägsta räntan de första tre månaderna. Klicka här för att komma till erbjudandet.

Nästa artikel