Viktigt: Därför borde alla svenskar ha smarta vårdappen som erbjuder psykologhjälp

Här är appen som gör det enklare för alla att få psykologhjälp. Legitimerade psykologer finns tillgängliga dygnet runt – alla dagar. Det här är Doktor.se.

Slipp långa vårdköer – med Doktor.se har du läkare och psykolog ett knapptryck bort.

Scenario: Du har känt dig stressad under en längre tid och det visar inga tecken på att ge med sig. Kanske börjar du märka av fysiska symptom som kan bero på stressen: problem med magen och svårt att sova. Du är osäker på var du ska vända dig för att få hjälp och tänker att dina problem inte är tillräckligt allvarliga. Dessutom känns det krångligt att ta kontakt med vården.

Att då ha vårdappen Doktor.se i mobilen gör beslutet enkelt! Från att du öppnar appen tar det bara några minuter innan du får prata med en sjuksköterska. Sköterskan gör en grundläggande bedömning av dina problem för att du ska få rätt hjälp direkt och vid behov får du prata med en legitimerad psykolog, redan inom några timmar .

Få rätt hjälp direkt. Ladda ner Doktor.se här – så kan du träffa en psykolog redan idag.

Det bästa av allt är att du slipper ta ledigt och lägga tid på att åka till vårdcentralen eftersom allt sker direkt i mobilen. Dessutom har Doktor.se generösa öppettider – de har öppet dygnet runt, alla dagar.

Kanske räcker det med ett enda samtal då psykologen ger dig verktyg för att hantera stressen, eller så lägger ni upp en behandlingsplan tillsammans. Hos Doktor.se får du en personlig psykolog och behöver inte hoppa mellan olika. Självklart kan du även få tid hos en vanlig läkare i appen när du behöver det.

Man har alltså inte mycket att förlora på att ha Doktor.se nära till hands i mobilen.

Få hjälp med stress, oro och ångest direkt i mobilen. Ladda ner Doktor.se gratis här.

Nästa artikel