Enklare VAB: Så söker du vård för ditt barn i appen Doktor.se

Har du tröttnat på förkylningar och magsjukor?
Med Doktor.se i mobilen blir VAB-andet smidigare.
I vårdappen får du snabbt och enkelt hjälp när ditt barn är krassligt. 

Ladda ner appen redan nu så är du redo när symtomen slår till.

Om du har barn så är chansen stor att du fått nog av säsongens förkylningar och magsjukor. Då kan vi tipsa om att använda Doktor.se nästa gång du behöver söka vård för ditt barn. Genom appen får du hjälp av kunnig vårdpersonal som kan ge dig råd, göra en bedömning av symtomen, ordinera behandling och skriva ut intyg för VAB.

Med Doktor.se i mobilen kan du få hjälp direkt och du slipper boka tid och släpa i väg ditt sjuka barn till vårdcentralen. Dessutom minskar risken för att sprida smittsamma sjukdomar som vattkoppor och luftvägsinfektioner.

Här kan du ladda ner appen Doktor.se och få hjälp med ditt ärende direkt.

Så här enkelt är det att söka vård i appen:
1. Ladda ner appen här och logga in med ditt eget Bank-ID.
2. Nu får du ange vad du behöver hjälp med. Välj kategorin ”barn” och sedan det besvär som du söker vård för – till exempel hosta, feber eller mage.
3. Nu är du i gång med ditt ärende och får svara på några snabba frågor innan du hänvisas till rätt vårdpersonal.

Här kan du ladda ner appen Doktor.se och få hjälp – alla dagar, dygnet runt.

Doktor.se har öppet dygnet runt och du kan snabbt få hjälp även på kvällar och helger. Att använda appen är dessutom perfekt om ni befinner er i fjällstugan eller hos släkt eller vänner i en annan del av landet.

Kom ihåg att den som loggar in i appen måste vara barnets vårdnadshavare och att barnet ska vara med vid vårdbesöket. Om det behövs kommer vårdpersonalen hos Doktor.se hänvisa er till en fysisk vårdmottagning. Ladda ner appen redan nu så är du redo när symtomen slår till.

Nästa artikel