Sex skäl att ladda ner vårdappen Doktor.se i dag

Doktor.se är appen som har revolutionerat sjukvården. Glöm utdragna processer och snäva öppettider – hos Doktor.se finns kvalificerad vårdpersonal tillgänglig dygnet runt, alla dagar. Här är sex skäl till varför du ska ladda ner Doktor.se i dag.

Du behöver inte boka tid
En av de största fördelarna med Doktor.se är att du inte behöver oroa dig för att det inte finns någon tid att boka de närmaste dagarna. Det enda du behöver göra är att ladda ner appen och legitimera dig med ditt mobila BankID. Därefter får du inom kort prata med en legitimerad sjuksköterska gör en första bedömning och ser till att du får rätt hjälp. Om du behöver prata med en läkare får du oftast göra det inom en timme.

Öppet dygnet runt – alla dagar
Hos Doktor.se är det ingen risk för öppettider som inte passar dig. Här kan du söka vård dygnet runt, årets alla dagar.

Du behöver inte gå hemifrån
I pandemitiderna som vi nu lever i vill man gärna inte gärna gå ut i onödan och att sitta i ett väntrum lockar inte. Med Doktor.se behöver du inte gå någonstans, utan kan i lugn och ro söka hjälp hemifrån om dina besvär inte är akuta. Om det behövs hänvisar Doktor.se ditt ärende till en fysisk vårdcentral.

Vårdpersonalen är kvalificerad och har bred kompetens
Doktor.se handplockar personal med bred kompetens och lång erfarenhet. Alla läkare har svensk läkarlegitimation.

…och det finns även legitimerade psykologer
Oavsett vad du har för typ av besvär kan Doktor.se hjälpa dig. Förutom sjuksköterskor, läkare, barnmorskor och specialistsjuksköterskor jobbar även legitimerade psykologer på Doktor.se. Vid återbesök får du i möjligaste mån träffa samma psykolog som sist.

Läkarna kan skriva remiss och skriva ut/förnya läkemedel
Om läkarna på Doktor.se bedömer att du behöver remiss eller läkemedel utskrivet kan de i många fall ordna det. Behöver du förnya ett gammalt recept tar det ofta bara 15 minuter innan ditt läkemedel finns att hämta på valfritt apotek. Doktor.se har även ett samarbete med Kronans Apotek så att du kan göra en beställning direkt i appen och få medicinen levererad hem till dig.

Nästa artikel