Psykologhjälp i mobilen – så funkar det

Med vårdappen Doktor.se i mobilen är det enkelt att få bra hjälp för psykiska besvär. Sjuksköterskor svarar dig alltid direkt i appen – och om du behöver prata med en psykolog får du en tid inom några timmar. Så här funkar appen:

Klicka här för att komma direkt till din app-butik och ladda ner Doktor.se

Ibland mår man inte psykiskt bra men man är osäker på om man bör söka vård. Kanske känns det krångligt och man vet inte riktigt vart man ska vända sig. Då kan man använda appen Doktor.se och få hjälp hemifrån – appen har öppet dygnet runt, alla dagar.

Så här enkelt är det: När man laddat ner appen och loggat in med Mobilt Bank-ID får man ange vad det är man vill ha hjälp med. Då får man direkt prata med en sjuksköterska som gör en bedömning. Om man behöver prata med psykolog ordnar sköterskan det – i de flesta fall får du en tid inom bara två timmar.

Hos Doktor.se arbetar legitimerad och erfaren vårdpersonal och om man behöver behandling för psykiska besvär får man en personlig psykolog som även kan skriva ut recept på läkemedel vid behov.

Behöver du hjälp med psykiska besvär?  Här kan du hämta hem appen!

Så här skriver Lina, som fått hjälp genom appen:
– Bra och effektiv personal. Fick snabb hjälp med det jag behövde hjälp med. Tack vare den här appen kommer jag nog ha lättare för att faktiskt söka hjälp istället för att dra ut på det för att man inte orkar invänta tid på vårdcentralen eller sjukhuset.

Med Doktor.se är i mobilen är det enklare och smidigare än någonsin att få kvalificerad vård och att förnya läkemedelsrecept. Om man vill söka vård för sina barn som är yngre än 16 år loggar man in med sitt eget personnummer.

Mår du dåligt och är i behov av att träffa en psykolog? Här kan du hämta hem appen!

Nästa artikel