Maria testade vårdappen Doktor.se: ”Kan varmt rekommendera den till andra”

När Marias förkylning inte gav med sig bestämde hon sig för att testa vårdappen Doktor.se. Där fick hon snabbt prata med en läkare och samma dag kunde hon hämta ut medicin på apoteket.
– Att kontakta Doktor.se var väldigt smidigt och jag fick snabbt hjälp, dessutom var det skönt att slippa sitta i ett väntrum, säger Maria.

Klicka här om du vill gå direkt till din app-butik och hämta hem Doktor.se

35-åriga Maria får ofta problem med hosta och astma när hon blir förkyld. I vanliga fall räcker det då med att hon tar receptfria läkemedel och den astmamedicin som hon har hemma sedan tidigare, men den här gången hjälpte det inte.

Efter några sömnlösa nätter och dagar med kraftiga hostattacker på jobbet hade hon fått nog och bestämde sig för att söka vård genom appen Doktor.se, där hon snabbt fick hjälp.

– Efter några minuter fick jag kontakt med en sköterska som frågade hur jag mådde. Han gjorde bedömningen att jag behövde få prata med en av deras läkare och efter en stund blev jag uppringd.

Doktor.se har öppet dygnet runt – alla dagar. Klicka här för att ladda ner appen.

Efter att även läkaren stämt av med Maria hur hon mådde och vilka läkemedel hon tagit skrev han ut hostmedicin och kortisontabletter. Hon fick även rådet att utöka dosen med astmamedicin.

– Han var väldigt noga och berättade att om hans behandling inte hjälpte eller om det blev värre skulle jag kontakta vårdcentralen. Men när kuren med kortisontabletter var avslutad så var även hostan borta, berättar Maria.

Hos Doktor.se kan man söka vård för sig själv eller sina barn, samt förnya recept på läkemedel.

– Att kontakta Doktor.se var väldigt smidigt och jag fick snabbt hjälp. Dessutom förstod läkaren direkt vad jag behövde för medicin. Jag kan varmt rekommendera tjänsten till andra. Dessutom var det skönt att slippa sitta i ett väntrum.

Här kan man ladda ner appen och snabbt komma igång med sitt ärende.

Nästa artikel