Här är vårdappen som gjort det enklare att söka hjälp för psykiska besvär

Doktor.se har gjort det enklare att söka hjälp för psykiska besvär.
I appen kan du få råd, bedömning och behandling av psykolog om du behöver det.
De flesta mår bättre redan efter två till tre samtal.

Här kan du ladda ner Doktor.se-appen och enkelt söka hjälp.

Psykiska besvär kan vara svåra att handskas med på egen hand. Men med rätt hjälp går det ofta att komma till rätta med problemen och börja må bättre.

Att söka hjälp för psykiska besvär behöver dessutom inte vara så krångligt som många tror. Faktum är att du skulle kunna ladda ner vårdappen Doktor.se här och nu, och med största sannolikhet få en tid hos psykolog redan i dag. Oftast inom någon timme.

Hos Doktor.se arbetar erfaren vårdpersonal som kan hjälpa dig med rådgivning, individuell bedömning och behandling av exempelvis oro, ångest, nedstämdhet, stress eller sömnbesvär.

Här kan du ladda ner Doktor.se och komma igång med ditt ärende direkt.

Om det inte räcker med ett samtal med psykolog lägger ni upp en behandlingsplan tillsammans och om du vill får du träffa samma psykolog under hela behandlingen. Det kan vara svårt att tro när livet känns jobbigt, men för de flesta räcker det faktiskt med två till tre samtal för att börja må bättre.

Om du vill söka hjälp genom Doktor.se kan du komma i gång med ditt ärende direkt, genom att följa dessa enkla steg:
1. Ladda ner appen och logga in med ditt BankID.
2. Ange vad du behöver hjälp med. Scrolla nedåt till kategorin ”Psykisk hälsa” och välj det alternativ som passar in bäst på dina besvär.
3. Svara på några snabba frågor innan du får hjälp med råd och bedömning. Om du behöver träffa en psykolog får du snabbt en tid – alltid inom 24 timmar på vardagar.

Ladda ner appen här och logga in med ditt BankID, sedan är du i gång.

Nästa artikel