Här är främsta fördelarna med att söka psykologhjälp genom appen Doktor.se

Många svenskar är tveksamma till att få vård genom en app. Men när man väl testar överraskas man ofta av hur smidigt det är. Här är de främsta fördelarna med att få psykologhjälp genom appen Doktor.se

Klicka här för att gå direkt till din app-butik och hämta hem Doktor.se

Sjuksköterska hjälper först
När man laddat ner appen och loggat in med BankID får man ange vad det är man behöver hjälp med. Då tas man direkt till en chatt med en sjuksköterska som bedömer om man behöver vård. Beroende på vad det är man behöver hjälp med får man en tid med den som kan hjälpa bäst, om sköterskan själv inte kan ge rätt hjälp. Supersmidigt!

Få en tid snabbt
Om man behöver prata med psykolog får man oftast en tid inom några timmar – alltid inom 12 timmar. Doktor.se har öppet dygnet runt, ALLA dagar.

Så enkelt det kan bli
Psykologen ringer upp dig på den överenskomna tiden och du behöver inte ta dig någonstans. Ta samtalet hemma i soffan, i ett konferensrum på jobbet eller från fjällstugan.

Uppföljning och trygghet
Om psykologen märker att du kommer behöva mer hjälp efter det första samtalet lägger ni upp en behandlingsplan och planerar in fler samtal tillsammans. De flesta föredrar att alltid prata med samma psykolog då det både känns tryggare och ger större kontinuitet i vården. Därför har Doktor.se sett till att man alltid får prata med samma psykolog.

Nästa artikel