Få hjälp med psykiska besvär i vårdappen Doktor.se – snabbt och tryggt

Att få hjälp med stress, oro, ångest, nedstämdhet och andra psykiska besvär ska inte vara svårt. Genom vårdappen Doktor.se kan du träffa en psykolog direkt i mobilen, om du behöver det.
– Hos oss får man snabbt hjälp utan att behöva ta sig någonstans, säger Jesper, psykolog på Doktor.se.

Här kan du ladda ner appen Doktor.se och snabbt komma i gång med ditt ärende.

Många tvekar att söka hjälp för psykiska besvär, eftersom det känns jobbigt att ta tag i problemen och krångligt att kontakta vården. Men genom appen Doktor.se kan man snabbt få råd och behandling av erfaren vårdpersonal.

– Hos oss får man oftast en tid redan samma dag utan att behöva åka någonstans, säger Jesper, psykolog på Doktor.se.

Så här funkar det: När du laddat ner appen och loggat in med bank-id får du ange vad det är du vill ha hjälp med. Då tas du direkt till en chatt med en sjuksköterska som gör en grundläggande bedömning och bokar in en tid med den som kan hjälpa dig bäst, om sköterskan själv inte kan ge rätt hjälp.

Om du behöver träffa en psykolog får du oftast en tid inom några timmar – och alltid inom 24 timmar. Under det första samtalet gör psykologen en bedömning och tillsammans kommer ni överens om en behandlingsplan.

– Det behöver inte vara långdraget eller komplicerat att komma till rätta med problemen – för de flesta räcker det med två till tre samtal. Du får träffa samma psykolog under hela din behandling om du vill det, berättar psykologen Jesper.

Ladda ner Doktor.se här – då kan du alltid få en snabb tid hos psykolog eller läkare.

Genom Doktor.se-appen är det enkelt att få bra hjälp med psykiska besvär och just därför är det så onödigt att skjuta upp det.

– Ju tidigare man kommer till oss desto lättare är det att få problemen att vända, säger Jesper.

Ladda ner appen och logga in med ditt BankID – sedan är du i gång.

Nästa artikel