Nyheter365 kammar hem guld i Native Advertising Awards

Nyheter365 har vunnit guld i prestigefyllda Native Advertising Awards 2018. Contentbyrån kammade hem förstapriset i kategorin ”Best use of Facebook”­ för kampanjen ”World’s most important job” för kunden USKA.

Är du nyfiken på vad Nyheter365 kan göra för dig – och vilka plattformar de tror passar din produkt bäst? Genom den här länken kan du få ett kostnadsfritt kampanjförslag.

Nyheter365 är bäst på Native Advertising på Facebook. I konkurrens med byråer och kampanjer från hela världen tog den växande contentbyrån hem guldet i internationella Native Advertising Awards 2018. Byrån prisades för sin kampanj för USKA, Sveriges största matchningstjänst för undersköterskor, i kategorin ”Best use of Facebook”.

Nyheter365 och kunden USKA tog tillsammans fram kampanjen ”Världens viktigaste jobb/World’s most important job” med syftet att rekrytera fler vardagshjältar, det vill säga undersköterskor och vårdbiträden.

– Att vinna guld i Native Advertising Awards 2018 är fantastiskt roligt. Vi har jobbat med Native Advertising under lång tid och det här är ett underbart kvitto på allt arbete vi har lagt ner. Samarbetet med USKA har varit utvecklande och spännande och vi är glada att ha hjälpt dem med den här fina kampanjen, säger Jonna Säll, vd på Nyheter365.

Priset för ”Best use of Facebook”­ delades ut på Native Days i Berlin i veckan, några andra av kategorierna som det delades ut pris i var ”Best Use of Video”, ”Most Creative Native Advertising Campaign” och ”Marketer of the Year”.

– Vi är otroligt glada och stolta att vi och Nyheter365 vunnit det prestigefyllda priset. Vi har haft ett otroligt bra samarbete från början där Nyheter365 varit väldigt bra på att lyssna in våra behov och omvandla det till en riktigt vass Facebookkampanj som levererade från dag ett. Kombinationen av bra innehåll och knivskarpstyrning av ad seten kryddat med en otrolig flexibilitet har gjort Nyheter365 till en ovärderlig partner för oss. Kampanjen levererade mer än dubbelt så bra som andra kampanjer vi gjort tidigare och har höjt ribban för hur kampanjer ska leverera. Det bästa är att vi inte är klara utan fortsätter utveckla kampanjen för att ta oss till nya höjder, säger Jesper Kennholt, marknadschef på USKA.

Här kan du titta närmare på caset från Nyheter365 som vann guldet.

Nyheter365 är en oberoende contentbyrå specialiserad på datadriven Native Advertising som maximerar ROI. De har kontor i New York, London, Berlin, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn och Stockholm. Nyheter365 driver också sociala mediesajterna, Newsner, Sportbibeln och ”Ett gott skratt” med en global räckvidd på cirka 50 miljoner unika webbläsare i månaden. Nyheter365 är en del av MP Group som också består av Mediaplanet och Appelberg. Tillsammans bildar de Europas största mediehus inom content marketing med cirka 500 anställda och verksamhet i 16 länder.

Vill du förbättra ROI i din marknadsföring med hjälp av native advertising? Kolla här vad Nyheter365 kan göra för dig – oavsett om det gäller branding eller konvertering.

Nästa artikel