Årets Byrå ser rekordnivåer på sociala medier – så får man hjälp med konvertering

Contentbyrån Nyheter365, utsedda till Årets Byrå 2020, hjälper sina kunder med konvertering och är experter på datadriven distribution. Och de senaste veckorna ser byrån fortsatt positiva trender.

Vill du förbättra ROI i din marknadsföring med hjälp av native advertising? Kontakta Nyheter365 genom den här länken eller fyll i formuläret nedan.

Den senaste tidens samhällsförändringar har påverkat många företag. Men faktum är att trafiken på sociala medier är rekordhög – och i många fall även konverteringen.

Nyheter365 jobbar med ett 70-tal kunder inom många olika branscher; Hälso- & läkemedelsbolag, spelbolag, utbildningsorgan och välgörenhetsorganisationer för att nämna några.

Byrån finns på 12 olika marknader med kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, UK, Tyskland och USA.

Skapar konvertering genom native advertising

Det alla kampanjer har gemensamt är att det finns en förutbestämd KPI och en tydlig mätbar effekt. När många aktörer använder native advertising för att stärka sitt varumärke väljer Nyheter365 istället att optimera och mäta sina nativekampanjer mot konvertering.

För det stora arbetet ligger där – i den datadrivna optimeringen. Resultatet? Låga CPA-nivåer och positiv ROI. Det är den stora anledningen till Nyheter365s breda kundportfölj och utnämnandet av Årets Byrå 2020 av Regi.

En konverteringskampanj tillsammans med Nyheter365 är vanligen fyra till sex veckor lång och innebär en medieinvestering om 100 000–150 000 kronor.

I investeringen ingår medieköp, produktion av både annonser och artiklar, medierådgivning, en egen nativesajt (landningssida), veckovisa rapporter med resultat, daglig optimering och uppföljning.

Målet? Låga CPA’er och positiv ROI. (Förutsatt att ditt företag inte har andra KPI:er)

Vill du förbättra ROI i din marknadsföring med hjälp av native advertising? Kontakta Nyheter365 genom den här länken eller fyll i formuläret nedan.

Nyheter365 hjälper till med både stort som smått. För många kunder är Nyheter365 always on med konverteringskampanjer, men för många kunder hjälper Nyheter365 endast till vid enstaka kampanjtillfällen då extra fokus ligger på konvertering.

Vill du veta mer om hur det är att jobba med Årets Byrå? Fyll i formuläret nedan så kommer en av Nyheter365s kampanjspecialister kontakta dig!

[ninja_form id=2]

Nästa artikel