Kunderna hyllar Nyheter365: ”Flexibla, ödmjuka, engagerade”

Hela 94 procent av Nyheter365:s kunder tycker att kampanjen levererade vad som utlovades – och över 80 procent av kunderna uppskattar byråns engagemang mest. Det visar en ny kundundersökning.
–Det är ett kreativt gäng med bra idéer och som omsätter dessa snabbt i praktiken, säger en av kunderna.

Vill du förbättra ROI i din marknadsföring med hjälp av native advertising? Kontakta Nyheter365 genom den här länken.

Nyligen vann Nyheter365 guld i prestigefyllda ”Native Advertising Awards 2018”. Contentbyrån kammade hem förstapriset i kategorin ”Best use of Facebook” för kampanjen ”World’s most important job” för kunden USKA.

I en ny kundundersökning hyllas även Nyheter365 av sina kunder för sitt engagemang och sitt effektiva arbete med native. Hela 94 procent av byråns kunder tycker att kampanjen levererade vad som såldes in.

– Vi har ett bra samarbete och en bra jobbrelation med Nyheter365. Vår kontaktperson är inlyssnande och engagerad i vårt arbete. Vi ses även regelbundet och går igenom resultat, idéer och nya kreativa lösningar, säger en av kunderna.

Majoriteten av kunderna har också valt att inleda ett samarbete med Nyheter365 tack vare rekommendationer – och många samarbeten sträcker sig över flera år.

– Vi har en trygg grund och har etablerat något bra under åren. Jag har haft samma kontaktpersoner under en längre tid vilket ökat lojaliteten och tilliten i arbetsrelationen. Nyheter365 är en prestigelös byrå som lyssnar på kunden, talar ärligt och arbetar ständigt för att hela tiden förbättra och vårda kundrelationen, säger en kund.

Så väljer marknadscheferna byrå

Varje år genomför Regi branschstudien ”Årets Byrå” – och har gjort så sedan 1999. I år svarade över 5 000 kommunikationsköpare från hela Norden på enkäten. Syftet med studien är att undersöka hur marknadschefer resonerar när de väljer byråpartners, där digital kompetens länge stått i fokus.

Men i år ser det annorlunda ut – åtminstone på den svenska marknaden. När marknadscheferna rankar de viktigaste kriterierna i valet av en ny byrå är det engagemang, kreativ nivå och personkemi som står i centrum.

Det är även något som genomsyrar Nyheter365:s kundundersökning. I enkäten uppger 81 procent av kunderna att de uppskattar byråns engagemanget mest, och i jämförelse med andra contentbyråer är det samarbetet och de kreativa lösningarna som utmärker sig.

– Det är ett kreativt gäng med bra idéer och som omsätter dessa snabbt i praktiken. Det finns en bra balans av dataanalys, kreativitet och branschkunskap.

Nästan 90 procent av kunderna kan även rekommendera Nyheter365 som byrå.
– Fördelen är att Nyheter365 är helt självgående. Jag som beställare behöver inte kontrollera att artiklar optimeras eller lägga tid på att hjälpa skribenterna med innehåll. Allt sköts, med bäst resultat, av Nyheter365 själva vilket är helt fantastiskt.

Är du nyfiken på hur native advertising kan påverka dina resultat? Kontakta Nyheter365 i formuläret nedan och få ett kostnadsfritt förslag.

[ninja_form id=2]

Nästa artikel