En helt ny fjällupplevelse med Idre North Park

Idre är en av Sveriges bästa skidorter med sina många pister och vackra omgivningar.
Men om drygt ett år erbjud
s en helt ny unik fjällupplevelse när Idre North Park öppnar.
K
ombinationen av eget boende och hotellvistelse gör att fjällsemestern innebär bekvämlighet på dina villkor året om.
Nu kan du bli en av de första att ta del av det exklusiva erbjudandet.

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse här

Idre North Park kommer att ta den bekymmersfria, bekväma fjällupplevelsen vi hittar i de amerikanska resorterna Aspen och Vail hela vägen till en av Sveriges bästa skidorter. Det nya helhetskonceptet innebär en modern samlad miljö där husägare ska få det bästa av att äga ett eget boende i kombination med service från ett hotell i världsklass.

– Städning, tillsyn och uthyrning av ens boende när man själv inte är där är delar som vanligtvis är synonymt med husägande – men som här istället ingår i Idre North Parks serviceerbjudande. Sedan tillkommer bland annat restaurang som är öppen året runt, tillgång till utomhuspool, coworking area, gym och padelbana – samt uthyrning av skidor, snöskoters och mountainbikes, säger Johan Kindblom.

I området kommer lägenheter och villor i samma stilrena design stå klara 2022 och erbjuda känslan av att komma hem samtidigt som alla tänkbara bekvämligheter finns tillgängliga, när man vill.

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse

För många är Idre en skidort som erbjuder härliga dagar i backen och after ski, men faktum är att platsen har vuxit till att bli mycket mer. Aktiviteter och evenemang äger rum året runt, och Idre North Park kommer att utgöra en plats och knutpunkt som många boende kommer att vilja besöka även när skidsäsongen är över.

– Platsen i sig är otroligt vacker. Husen trillar ned för en slänt som ger söderläge för alla boenden med storslagen utsikt. På sommaren finns Idre golf som blivit vald till Sveriges bästa och vackraste golfbana. Mankan även fiska eller paddla i floden som ligger precis i närheten, eller cykla längs med de natursköna lederna, säger Johan Kindblom, en av grundarna till Idre North Park.

Idre North Park är perfekt för dig som söker ett modernt boende i fjällen, med möjlighet att enkelt hyra ut bostaden de veckor du själv inte är på plats. Och med den helt nyrenoverade flygplatsen, bara en timme bort, är det aldrig särskilt långt till fjällen – oavsett om det är skidåkning eller andra aktiviteter som lockar.

Bland boendealternativen finns både lägenheter och villor i olika storlekar och prisklasser – från 1,9 miljoner kronor och uppåt. Vid en intresseanmälan får man meddela vad man primärt är intresserad av North Park kontaktar sedan alla intressenter när det börjar bli dags att genomföra köpet.

Idre North Park invigs under 2022 och därför är det redan nu läge att göra en intresseanmälan för bostäderna. Klicka på länken nedan för att läsa mer.  

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse här

Nästa artikel