Många glömmer bort sina bolån – men det finns pengar att spara

Det är viktigt att tänka på sitt bolån.
Speciellt om man tidigare valt att binda sina lån under en bestämd tid.
Med hjälp av Compricers jämförelsetjänst och Lendos lånehandläggare sparar kunderna i snitt 6 000 kronor per år genom att sänka sina lånekostnader.

Klicka här för att ta reda på hur du får bästa möjliga ränta

Det är sannolikt få personer som på daglig basis går runt och funderar över sina bolån. Livets alla måsten går ofta före, vilket inte alls är konstigt. Men vet man med sig att det var länge sedan man såg över sitt bolån kan det vara värt att sätta av några minuter. Faktum är att det kan vara värt en hel del.

Varje år går tusentals svenskar i fällan och får en onödigt hög bolåneränta. Anledningen är att man i ränteförhandlingar med banken ofta kommer överens om att räntan ska gälla under en bestämd tid, ibland i ett eller flera år. Men efter den angivna tiden finns det en risk att bolånet förlängs automatiskt, ibland med sämre villkor. I och med detta riskerar man att tvingas betala stora pengar helt i onödan.

Compricer är en av marknadens största aktörer när det kommer till att jämföra de bolån som banker och andra finansiella institut erbjuder sina kunder. När man tar hjälp av Compricer kommer man kontakt med lånehandläggare hos Lendo, och kan då få bankerna att tävla om dig som kund med förmånliga låneförslag.

Klicka här för att ta reda på hur du får bästa möjliga ränta

Effekten blir i många fall att man lyckas spara åtskilliga tusenlappar. I snitt sparar kunderna 6 000 kronor per år efter att man fått hjälp med att omförhandla sitt bolån, och det ska tilläggas att många sparar ännu mer därtill.

Och bäst av allt – tjänsten är helt kostnadsfri, tack vare ett gott samarbete med flera banker och långivare.

Om man känner att det var ett tag sedan man såg över sina lånekostnader, eller om man har ett bundet lån som är på väg att löpa ut, så kan det vara på sin dags för en översyn. Klicka på länken här nedan för att se hur mycket du kan spara, en ansökan tar bara några minuter.

Klicka här för att ta reda på hur du får bästa möjliga ränta

Nästa artikel