Nu blir jämförelsen av bilförsäkringar enklare med Compricer

Nu har en av Sveriges största jämförelsetjänster blivit ännu bättre. 

Hos Compricer kan du enkelt hitta bilförsäkringen som passar dig – nu kan du dessutom logga in med Bank-ID för att se hur många tusenlappar du kan spara på att byta bilförsäkring.

Här kan du se hur mycket du sparar på att byta bilförsäkring

Vissa utgifter kommer man inte undan i livet och för bilägare inkluderar detta bilförsäkringen. Med en bilförsäkring kan du som bilägare förhindra att kostnaderna drar i väg om olyckan skulle vara framme och uppfylla det lagstadgade kravet på en trafikförsäkring.

Men många bilägare tar första bästa försäkring och anser att det är lönlöst att byta. Det finns nämligen en utbredd uppfattning om att en bilförsäkring kostar lika mycket oberoende av försäkringsbolag – men nu är det dags att tänka om.

Med hjälp av Compricers jämförelsetjänst kan du snabbt och enkelt jämföra olika försäkringsbolag för att hitta bilförsäkringen som passar dig. Har du redan en aktiv bilförsäkring kan du nu dessutom logga in på Compricer genom Bank-ID och få uppgifter om vilken försäkring du har i dagsläget, vad du betalar för den, vilken självrisk du har och när din nuvarande försäkring förnyas. Jämförelsetjänsten visar sedan hur mycket pengar du sparar genom att byta försäkring och när den nya försäkringen skulle börja gälla. 

Exempelvis kanske du betalar 560 kr/mån för en helförsäkring. Loggar du in med Bank-ID hämtar Compricer denna uppgift och visar sedan andra helförsäkringar till en lägre premie och hur mycket pengar du skulle spara om året genom att byta till de olika försäkringarna. Byter du till exempel till en helförsäkring för 370 kr/mån sparar du 2 280 kr om året – men får samma skydd som tidigare. Självklart kan du även utforska försäkringar som har ett annat skydd än din nuvarande. 

På Compricers hemsida kan du snabbt se hur mycket du kan spara på din bilförsäkring

Skulle du sedan hitta en försäkring som du vill byta till kan du snabbt och enkelt göra det direkt på Compricers hemsida. Compricer gör alltså grovjobbet och jämför försäkringarna åt dig, allt du behöver göra är att välja vilken försäkring du vill ha utifrån vad som passar dig och din plånbok.  

Och bäst av allt? Jämförelsetjänsten är helt kostnadsfri för att du som bilägare ska få en så bra bilförsäkring som möjligt. 

Vill du teckna en ny bilförsäkring och spara tusenlappar? Klicka på länken nedan för att jämföra bilförsäkringar på Compricer. 

Här kan du se hur mycket du kan spara på din bilförsäkring

Nästa artikel