Så undviker du räntefällorna – jämför med Compricer

2022 var året då vi fick bekanta oss med begrepp som inflation och räntehöjningar. Räntan har haft en stigande kurva vilket har medfört svåra ekonomiska situationer för många hushåll. På Compricer kan du jämföra olika bolån för att hitta det mest kostnadseffektiva alternativet.

Klicka här för att hitta den bästa lösningen för dig och ditt hushåll 

Anledningen till att den ekonomiska situationen har blivit tuffare för många är framför allt en allt oroligare omvärld. Den stora belåningsgraden för de svenska hushållen är också bidragande faktor som förvärrar situationen. Energipriserna har ökat markant – likaså priserna på livsmedel. 

I svåra tider är det extra viktigt att se över sina utgifter för att få koll på sin ekonomi, och ofta kan man behöva en hjälpande hand. Varje år gör svenska hushåll över 1,4 miljoner jämförelser på Compricer, och många av dessa rör just bolån där målet är att hjälpa kunder till marknadens bästa lånevillkor.


I och med att vi inte kan förutspå hur den ekonomiska situationen kommer att se ut på längre sikt känner sig många oroliga för vad som väntar. Hur ska vi veta om beslut vi tar idag kommer att vara fördelaktiga om tre år? 

Att välja rätt bolån är ett stort beslut som kräver tid, kunskap och viktiga insikter. Det kan vara svårt att på egen hand få en överblick av alla de alternativ som finns. Det krävs hängivenhet och kan vara mycket tidskrävande att sätta sig in i ett så komplext ämne. Därför kan det vara skönt att låta Compricer istället sköta det.

Compricer kan hjälpa dig med allt från val av bank till hur ditt bolån ska fördelas mellan bundet och rörligt – helt kostnadsfritt. I flera år har man hjälpt kunder att få marknadens bästa lånevillkor, och genom samarbetet med lånhandläggare från Lendo jämför man flera olika banker och låneinstitut, vilket ofta leder till sänkta bolånekostnader. Faktum är att snittkunden sparar hela 6 000 kronor per år efter att ha fått hjälp av Compricer.

Klicka på länken här nedan och använd Compricers jämförelsetjänst för att få vägledning i hur du hittar de bästa lösningarna för ditt bolån.

Klicka här för att se hur mycket du kan sänka dina boendekostnader

Nästa artikel