14 miljoner surfar med en VPN-tjänst från NordVPN – därför borde du också göra det

Publicerat: 2022-20-5

Intresset för att surfa med en så kallad VPN-tjänst har ökat explosionsartat de senaste åren – ser man till marknadsledande NordVPN har de inte mindre än 14 miljoner användare. I den här artikeln redogör vi varför du också borde skaffa en VPN-tjänst från NordVPN – redan i dag.

Börja prenumerera på NordVPN i dag – få upp till 68% rabatt + 4 månader gratis!

Att VPN, kort för virtuellt privat nätverk, bara är något för datanördar hör till det förgångna – i dagsläget används tjänsten av alla som på riktigt bryr sig om integritet och säkerhet på nätet. Oberoende vad man använder sin VPN-tjänst till så placerar experterna nästan alltid ett särskilt varumärke högt upp på listorna: NordVPN.

Här är några av anledningar till att du också borde överväga att skaffa en VPN-tjänst från NordVPN.

För att NordVPN ger dig ett heltäckande skydd på nätet

Ett av de starkaste skälen till att surfa med en VPN-tjänst från NordVPN är säkerhetsaspekten. Med NordVPN är all din data skyddad bakom en mur av kryptering. Numera ingår dessutom funktionen Threat Protection, vilket ger extra skydd mot skadlig programvara, spårare och påträngande annonser. När du aktiverar funktionen skyddar den ditt surfande – även när du inte är ansluten till en VPN-server.

För att NordVPN har över 5400 servar i 59 länder

Att innehåll geoblockeras blir allt vanligare. Med en VPN-tjänst från NordVPN får du möjlighet att koppla upp dig på över 5400 servrar i 59 länder – något som gör att du kan ta del av innehåll från hela världen.

Låt dig inte begränsas av geoblockeringar – skaffa en VPN-tjänst från NordVPN nu!

För att NordVPN är den snabbaste VPN-tjänsten på marknaden

Med NordVPN behöver du inte offra hastighet för bättre säkerhet. Det oberoende IT-säkerhetsinstitutet AV-TEST gjorde nyligen ett test där de jämförde hastigheterna för de bästa VPN-tjänsterna i branschen. Resultatet? NordVPN är det snabbaste VPN:et som finns.

För att en prenumeration hos NordVPN kostar mindre än en kopp kaffe i månaden

Väljer du att teckna en 2-årsprenumeration av NordVPN:s standardpaket kostar det just nu endast 26 kr/mån. Det är mindre än priset för en kopp kaffe – för äkta säkerhet och frihet på nätet.

För att experterna rekommenderar NordVPN

Om du fortfarande inte känner dig helt övertygad kan du alltid lyssna på vad experterna har att säga. NordVPN har hyllats av såväl svenska datortidningar som internationella techgiganter och belönats med flera priser. Nyligen utnämnde bland annat sajten Expert Reviews NordVPN till 2022 års bästa VPN-tjänst överlag.

För den som vill ta steget mot ett friare och säkrare surfare är det bara att klicka på länken nedan för att börja prenumerera på NordVPN. Skulle du mot all förmodan inte vara helt nöjd så har de en 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Klicka här för att börja prenumerera på NordVPN i dag!

Det här är NordVPN

NordVPN är den marknadsledande VPN-tjänsten med över 14 miljoner användare. Syftet med tjänsten är att skapa ett friare och säkrare internet – för alla.

Med NordVPN får du:

☑️ Säkert internet

☑️ Strikt policy om inga loggar

☑️ Möjlighet att koppla upp dig på över 5400 servrar i 59 länder

☑️ Global åtkomst till hundratals streamingplattformar världen över

☑️ Möjlighet att använda tjänsten på sex olika enheter samtidigt

☑️ Den nya funktionen Threat Protection som blockera skadlig programvara, spårare och påträngande annonser

Klicka här för att komma till nordvpn.com, där du kan läsa mer om tjänstens samtliga funktioner.   

Nästa artikel