Få tillgång till din favoritsport med NordVPN – var du än befinner dig!

Publicerat: 2022-26-8

Älskar du sport? Då vet du också hur frustrerande det är att missa favoritmatchen. Med NordVPN kan du ta del av din favoritsport – var du än befinner dig!

Under hösten går många spännande fotbollsmatcher av stapeln som man verkligen inte vill missa. Tyvärr är det dock inte alla matcher som går att ta del av på ett smidigt sätt i Sverige.

Med en VPN-tjänst från NordVPN kan du ta del av din favoritsport, säkert och privat – var du än befinner dig! Detta tack vare NordVPN:s över 5400 servrar i 59 länder.

NordVPN ser till att du får en smidig och säker anslutning – perfekta förutsättningar för att se matcher/TV online!

NordVPN har också flera supersnabba servrar lokaliserade i Sverige, vilket gör att du även kan ta del av svenskt innehåll när du är på resande fot.

Erbjudande: Skaffa NordVPN med upp till 68% rabatt + 4 månader GRATIS

Med en VPN-tjänst från NordVPN behöver du inte heller vara rädd för bandbreddsbegränsningar eller sämre hastighet. Genom att dirigera din streaming genom en krypterad virtuell tunnel, och genom att dölja din IP-adress, hindrar NordVPN din internetleverantör från att begränsa din anslutning.

Tack vare deras breda servernätverk, robusta arkitektur och revolutionerande NordLynx-protokoll ser de i stället till att du får den snabbaste webbstreamingupplevelsen tänkbart – varje gång.

Ta del av din favoritsport i höst – skaffa en VPN-tjänst från NordVPN!

Utöver friheten som det innebär att surfa med en VPN-tjänst så är säkerhetsaspekten en annan anledning till att många väljer NordVPN.

Med NordVPN är all din data skyddad bakom en mur av kryptering. Dessutom ingår numera funktionen Threat Protection, vilket ger extra skydd mot skadlig programvara, spårare och påträngande annonser. När du aktiverar funktionen skyddar den ditt surfande – även när du inte är ansluten till en VPN-server.

Funktionen Meshnet gör det i sin tur möjligt att skapa egna krypterade anslutningar med enheter som du eller dina vänner äger – perfekt vid allt från LAN-partyn till när du behöver komma åt filer lagrade på fjärrenheter!

Som du hör finns det många anledningar att skaffa en VPN-tjänst från NordVPN – oavsett om du vill kunna ta del av din favoritsport, surfa säkert på nätet, eller båda.

Ta del av NordVPN:s erbjudande med upp till 68% rabatt + 4 månader gratis genom att klicka på länken här under!

Klicka här för att ta del av erbjudandet!

Det här är NordVPN

NordVPN är den marknadsledande VPN-tjänsten med över 14 miljoner användare. Syftet med tjänsten är att skapa ett friare och säkrare internet – för alla.

Med NordVPN får du:

☑️ Säkert internet

☑️ Strikt policy om inga loggar

☑️ Möjlighet att koppla upp dig på över 5400 servrar i 59 länder

☑️ Global åtkomst till hundratals streamingplattformar världen över

☑️ Möjlighet att använda tjänsten på sex olika enheter samtidigt

☑️ Den nya funktionen Threat Protection som blockera skadlig programvara, spårare och påträngande annonser

Klicka här för att komma till nordvpn.com, där du kan läsa mer om tjänstens samtliga funktioner.   

Nästa artikel