Surfa tryggt och säkert såväl i skolan som hemma – med NordVPN

Publicerat: 2022-9-9

Oavsett om man använder sin dator, mobil eller surfplatta till studier eller för att ta del av underhållning så är säkerhet A och O. Med en VPN-tjänst från NordVPN surfar du tryggt, säkert och privat ­– för en månadskostnad mindre än priset av en kopp kaffe!

Erbjudande: Skaffa NordVPN med upp till 68% rabatt + 4 månader GRATIS

En allt större del av våra liv äger rum på nätet. Vi gör bankärenden, håller kontakt med vänner och inte minst pluggar eller arbetar online. Därför är det viktigare än någonsin att privat information inte kommer på villovägar.

Vill man kunna känna trygghet på nätet rekommenderar experterna att man använder en VPN-tjänst. Den marknadsledande VPN-tjänsten heter NordVPN och har hela 14 miljoner användare världen över.

Just nu har NordVPN ett erbjudande som innebär att du får upp till 68% rabatt + 4 månader gratis. Detta är perfekt om man som student vill kunna surfa tryggt och säkert, såväl i skolan som hemma. Väljer man att teckna standardpaketet kostar det endast 26 kronor i månaden, vilket är mindre än priset för en kopp kaffe!

Erbjudande: Skaffa NordVPN med upp till 68% rabatt + 4 månader GRATIS

Med NordVPN är all din data skyddad bakom en mur av kryptering. Numera ingår dessutom funktionen Threat Protection, vilket ger extra skydd mot skadlig programvara, spårare och påträngande annonser. När du aktiverar funktionen skyddar den ditt surfande – även när du inte är ansluten till en VPN-server.

Självklart finns det även andra fördelar än själva säkerhetsaspekten. Vill man koppla av med lite underhållning efter plugget ser NordVPN till att du får en smidig och säker anslutning – varje gång. Tack vare NordVPN:s över 5400 servrar lokaliserade i 59 länder kan du ta del av din favoritunderhållning säkert och privat – var du än befinner dig!

Med en VPN-tjänst från NordVPN behöver du inte heller vara rädd för bandbreddsbegränsningar eller sämre hastighet. Genom att dirigera din streaming genom en krypterad virtuell tunnel, och genom att dölja din IP-adress, hindrar NordVPN din internetleverantör från att begränsa din anslutning.

Tack vare deras breda servernätverk, robusta arkitektur och revolutionerande NordLynx-protokoll ser de i stället till att du får den snabbaste webbstreamingupplevelsen tänkbart – varje gång.

Som du hör finns det många fördelar med att surfa med en VPN-tjänst från NordVPN, oavsett vad du använder din dator, mobil eller surfplatta till. Vill du också skaffa tjänsten till ett kraftigt rabatterat pris är det bara att klicka på länken här under!

Erbjudande: Skaffa NordVPN med upp till 68% rabatt + 4 månader GRATIS

Det här är NordVPN

NordVPN är den marknadsledande VPN-tjänsten med över 14 miljoner användare. Syftet med tjänsten är att skapa ett friare och säkrare internet – för alla.

Med NordVPN får du:

☑️ Säkert internet

☑️ Strikt policy om inga loggar

☑️ Möjlighet att koppla upp dig på över 5400 servrar i 59 länder

☑️ Global åtkomst till hundratals streamingplattformar världen över

☑️ Möjlighet att använda tjänsten på sex olika enheter samtidigt

☑️ Den nya funktionen Threat Protection som blockera skadlig programvara, spårare och påträngande annonser

Klicka här för att komma till nordvpn.com, där du kan läsa mer om tjänstens samtliga funktioner.   

Nästa artikel