Få heltäckande skydd på nätet – för en månadskostnad mindre än priset av en kopp kaffe

Publicerat: 2022-13-5

Det finns ett sätt att uppleva både trygghet och frihet på nätet – för mindre än priset av en kopp kaffe. Lösningen stavas NordVPN – den marknadsledande VPN-tjänsten som hyllas av experterna.

Surfa säkert – skaffa en VPN-tjänst från NordVPN! Teckna nu och få upp till 68% rabatt + 4 månader gratis!

VPN, kort för virtuellt privat nätverk, sågs länge som något som bara datanördar använde och som inte var nödvändigt för den vanlige Svensson. Detta har dock förändrats med åren och i dag använder alla som på riktigt bryr sig om integritet och internetsäkerhet tjänsten.

För den som inte är bekant med begreppet VPN skulle det kortfattat kunna beskrivas som en slags tunnel mellan dig och internet som krypterar din data och gör den osynlig – något som gör att du surfar både anonymt och säkert och gör att risken att dina personliga uppgifter läcker ut minskar drastiskt.

NordVPN, som är marknadsledande när det kommer till VPN-tjänster, har inte mindre än 14 miljoner användare – en siffra som säger en del om hur intresset hos allmänheten har ökat explosionsartat de senaste åren.

Just nu har NordVPN ett erbjudande som innebär att du får upp till 68% rabatt + 4 månader gratis. Väljer du att teckna deras standardpaket kostar det endast 26 kronor i månaden – mindre än priset för en kopp kaffe.

Prenumerera på NordVPN – klicka här för att ta del av rabatten!

Den som fortfarande tvekar på att det skulle vara en investering värd att göra kan lyssna på vad experterna har att säga.

Teknikrecensenten Elric Phares, som driver YouTube-kanalen ”Tech of tomorrow” med över en halv miljon följare, säger bland annat:

”Så här ligger det till: om du har en VPN så behöver du inte oroa dig över säkerheten eller att din information ska läcka ut när du är på nätet. NordVPN gör det enkelt”.

I mars 2022 korade även anrika The Telegraph NordVPN till marknadens bästa VPN-tjänst.

”NordVPN är det största namnet inom VPN, och det av en anledning. Det är enkelt att navigera, och tjänsten tillhör alltid toppen vad gäller hastighet.”

NordVPN har även belönats med flera priser, bland annat i kategorin bästa VPN-tjänst över lag på 2019 års upplaga av galan ProPrivacy Awards 2019.

Vill du också ta steget mot ett både säkrare och friare surfande är det bara att klicka på länken nedan!

Surfa säkert – skaffa en VPN-tjänst från NordVPN! Teckna nu och få upp till 68% rabatt + 4 månader gratis!

Det här är NordVPN

NordVPN är den marknadsledande VPN-tjänsten med över 14 miljoner användare. Syftet med tjänsten är att skapa ett friare och säkrare internet – för alla.

Med NordVPN får du:

☑️ Säkert internet

☑️ Strikt policy om inga loggar

☑️ Möjlighet att koppla upp dig på över 5400 servrar i 59 länder

☑️ Global åtkomst till hundratals streamingplattformar världen över

☑️ Möjlighet att använda tjänsten på sex olika enheter samtidigt

☑️ Den nya funktionen Threat Protection som blockera skadlig programvara, spårare och påträngande annonser

Klicka här för att komma till nordvpn.com, där du kan läsa mer om tjänstens samtliga funktioner.   

Nästa artikel