Därför rekommenderar experterna NordVPN

Publicerat: 2022-22-4

NordVPN har över 14 miljoner användare världen över och även experterna hyllar den populära VPN-tjänsten. ”När det kommer till VPN-tjänster är det svårt slå NordVPN”, skriver bland annat Max Eddy, programanalytiker på PCMag.

Teckna nu och få upp till 68% rabatt + 4 månader gratis!

NordVPN är marknadsledande när det kommer till VPN-tjänster och det självklara valet för alla som bryr sig om frihet och integritet på nätet. Just nu har de ett erbjudande som innebär upp till 68% rabatt + 4 månader gratis vid tecknandet av en 2-årsprenumeration!

För den som inte har koll på vad ett VPN innebär så skulle man kunna beskriva det som en slags tunnel mellan dig och internet. Det tunneln gör är att kryptera din data, vilket i sin tur öppnar mängder av möjligheter, som att kunna ta del av blockerat innehåll och inte minst: surfa säkert.

NordVPN används av över 14 miljoner användare världen över och på sajten Trustpilot delar många med sig av sina positiva erfarenheter av tjänsten.

”Fungerar helt perfekt. Oberoende av var jag befinner mig”, skriver bland annat signaturen Stefan. ”NordVPN krossar alla de andra jag testat”, skriver David.

Skaffa en VPN-tjänst från NordVPN! Teckna i dag och få upp till 68% rabatt + 4 månader gratis!

Men det är inte bara privatpersoner som hyllar NordVPN utan flera prominenta profiler inom teknik- och datavärlden går också i god för att det är VPN-tjänsten man bör välja.

Max Eddy, programanalytiker på PCMag, skriver bland annat:

”När det kommer till VPN-tjänster är det svårt att slå NordVPN. Vi har ett stort och varierat urval av servrar, en utmärkt uppsättning avancerade funktioner, stark integritets- och säkerhetspraxis samt tillgängliga klienter för alla större plattformar.”

Även den populära YouTube-kanalen ”Tech of tomorrow” stämmer in i hyllningskören.

– Så här ligger det till: om du har en VPN så behöver du inte oroa dig över säkerheten eller att din information ska läcka ut när du är på nätet. NordVPN gör det enkelt, säger Elric Phares, kanalens ägare.

I mars 2022 korade anrika The Telegraph NordVPN till marknades bästa VPN-service.

”NordVPN är det största namnet inom VPN, och det av en anledning. Det är enkelt att navigera, och tjänsten tillhör alltid toppen vad gäller hastighet.”

NordVPN har även belönats med flera priser, bland annat i kategorin bästa VPN-tjänst över lag på 2019 års upplaga av galan ProPrivacy Awards 2019.

Vill du också ta steget mot ett både säkrare och friare surfande är det bara att klicka på länken nedan för att skaffa en VPN-tjänst från NordVPN redan i dag!

Börja prenumerera på NordVPN i dag – få upp till 68% rabatt + 4 månader gratis!

Det här är NordVPN

NordVPN är den marknadsledande VPN-tjänsten med över 14 miljoner användare. Syftet med tjänsten är att skapa ett friare och säkrare internet – för alla.

Med NordVPN får du:

☑️ Säkert internet

☑️ Strikt policy om inga loggar

☑️ Möjlighet att koppla upp dig på över 5400 servrar i 59 länder

☑️ Global åtkomst till hundratals streamingplattformar världen över

☑️ Möjlighet att använda tjänsten på sex olika enheter samtidigt

☑️ Den nya funktionen Threat Protection som blockera skadlig programvara, spårare och påträngande annonser

Klicka här för att komma till nordvpn.com, där du kan läsa mer om tjänstens samtliga funktioner.   

Nästa artikel