Förändra livet för ett barn – på bara 2 minuter

8 kronor om dagen kan de allra flesta avstå. Det är vad som krävs för att förändra ett helt liv för barn ute i världen där tvångsäktenskap, könsstympning och trafficking är en del av vardagen.
Agera idag – det tar bara 2 minuter.

Små medel kan göra stor skillnad.
För 8 kronor om dagen kan du förändra ett barns liv.

Det är lätt att glömma bort hur många barn runt om i världen som kämpar i en vardag kantad av våld och orättvisor. Bland annat 200 miljoner flickor och kvinnor i världen är könsstympade. 168 miljoner barn tvingas jobba.

När de fortfarande borde få vara bara barn.

Barnfonden jobbar dagligen för att ändra på ovanstående siffror till det bättre. För dem kommer barnen alltid i första hand och de ser till så att barn får vara friska och kan gå i skolan.

Men utan hjälp från månadsgivare och faddrar stannar arbetet upp och miljontals barn går miste om sin egen barndom. Med bara några knapptryck och en liten slant kan man bidra till en bättre värld för de små:

  1. Klicka dig in på Barnfondens hemsida för att bli barnfadder. Här kan du även läsa mer om insatserna som görs just nu och på vilka olika sätt du kan stödja verksamheten.
  2. Det går att välja vilket land du helst vill bli barnfadder i.
  3. Sedan knappar du in önskad summa att donera, för att sedan enkelt klicka sig vidare och slutföra fadderskapet.
  4. 2 minuter i tid och därefter 8 kronor om dagen är inte mycket begärt av oss, men gör otroligt mycket för barn som tampas med våld och andra hemskheter varje dag.

Klicka in dig HÄR för att göra skillnad!
Små summor gör mycket mer än man tror.

Nästa artikel